![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, JA je imati kurirski 7,5 ali sada su bili upozoreni da instalirate najnoviju verziju 8.5. JA pokušao na taj način morate imati web stranice, ali i mnoge držati uzimajući ovu poruku "Windows živ instalacija ne može biti dovršena. Provjerite je li vaše računalo nije pokrenut je siguran način, te da je Windows Installer 3.1, ili kasnije, a zatim pokušajte ponovno. Da biste dobili najnoviju inačicu programa Windows Installer, idite na Web stranica Windows Update i instalirajte sva kritična ažuriranja. " Pokušao sam sve da instalirate ovaj dan, ali nije uspio. Please help. Hvala. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo počnite objavljivati u desnom forume, oni su tu za razlog.
| |||
| |||
| Quote:
ispričavam Dave, to ne opće programe strane jer sam pokušati pronaći, ali nije mogao vidjeti. pa sam preuzeo ovu bi relavent stranu. |
|
| |||
| |||
| Imate li instaliran ipak 7,5? |
|
| |||
| |||
| Da sam na početku, onda mi je savjetovano da deinstalirati to, ali ipak to nije napraviti diffrence |
|
| |||
| |||
| Quick nekoliko provjera. Imate preporučene uvjete? Imate li instaliran prethodni IM-a? Imate li Admin prava. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MSN Messenger Problem | katiecoos | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. kolovoz 2009 13:01 |
| Ebuddy glasnika | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 30. srpnja 2008 09:59 |
| Yahoo Messenger / Ostalo | Warrenisit | Virus, Spyware i sigurnost | 22 | 10 siječanj 2008 21:32 |
| MSN Messenger biti malo odjebi | wkdintent | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7. studeni 2007 17:23 |
| Pucaj na Messenger | Wolfeymole | Općenito Software Chat | 13 | 1. kolovoz 2007 12:35 |
| Thread Tools | |
| |