![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én tettem volna Messenger 7,5, de már tanácsos telepíteni a legújabb verziót 8.5. Meg kell próbálták annyi honlapok, de én is kapok ezt az üzenetet "A Windows Live telepítés nem fejeződött be. Győződjön meg róla, hogy a számítógép nem biztonságos módban fut, és azt, hogy a Windows Installer 3.1 vagy újabb, majd próbálja újra. Ahhoz, hogy a legújabb változat a Windows Installer, keresse fel a Windows Update weboldalon és az összes fontos frissítés. Nekem van próbált minden nap telepíteni, de ez nem sikerült. Kérem, segítsen. Köszönöm. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérjük, start kiküldetésére a megfelelő fórumokon, hogy vannak-e az oka.
| |||
| |||
| Idézet:
bocs Dave, ez nem a szoftver oldalon, mert nem próbál találni, de nem látott semmit. Szóval feltételezhető, ez a relavent oldalon. |
|
| |||
| |||
| Van még 7,5 telepíteni? |
|
| |||
| |||
| Igen, volt az első, aztán volt tanácsos eltávolítani, de ez még mindig nem tett diffrence |
|
| |||
| |||
| Gyorsan pár ellenőrzéseket. Meg van az ajánlott követelmények? Van előző PM telepítve? Van Adminisztrátor jogokkal. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MSN Messenger Probléma | katiecoos | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 7. augusztus 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 30. július 2008 09:59 |
| Yahoo Messenger vagy más | Warrenisit | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 10. január 2008 21:32 |
| Az MSN Messenger egy kis buzi | wkdintent | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 7. november 2007 17:23 |
| Lökd a Messenger | Wolfeymole | General Chat szoftver | 13 | 1. Aug 2007 12:35 |
| Téma eszközök | |
| |