![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני עשיתי יש Messenger 7.5 אבל עכשיו כבר יש מומלץ כדי התקנת את הגרסה האחרונה 8.5. בטח ניסה כל כך הרבה אתרים אבל אני כל הזמן מקבל הודעה זו "Windows Live לא ניתן להשלים התקנה. ודא כי המחשב שלך אינו מופעל במצב בטוח, וכי היא כוללת את Windows Installer 3.1, או לאחר מכן, נסה שוב מאוחר יותר. כדי לקבל את הגירסה האחרונה של Windows Installer, עבור אל אתר האינטרנט של Windows Update ולהתקין את כל העדכונים הקריטיים. " ניסיתי להתקין את כל היום הזה, אך הם נכשלו. אנא עזור. תודה. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נא להתחיל לפרסם את הזכות הפורומים, הם נמצאים שם מסיבה.
| |||
| |||
| מצטער דייב, זה בכלל לא את התוכנה בצד, כי עשיתי את מנסה למצוא אבל לא יכולתי לראות. אז נניח שזה לא יהיה את הצד relavent. |
|
| |||
| |||
| האם יש לך 7.5 מותקן עדיין? |
|
| |||
| |||
| כן עשיתי בהתחלה, אני הייתי אז מומלץ להסיר את זה, אבל זה עדיין לא לעשות diffrence |
|
| |||
| |||
| מהיר כמה בדיקות. אתה חייב לעשות את מומלץ requirments? האם יש לכם הודעות מיידיות הקודמת של מותקן? האם יש לך זכויות ניהול. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה ב-MSN Messenger | katiecoos | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 אוגוסט 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | עד ה -30 בחודש יולי 2008 09:59 |
| Yahoo Messenger / אחר | Warrenisit | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | -10 ינואר 2008 21:32 |
| MSN Messenger להיות קצת סדומאי | wkdintent | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 נובמבר 2007 17:23 |
| תירה השליח | Wolfeymole | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | ב -1 לאוגוסט 2007 12:35 |
| שרשרת כלים | |
| |