![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Maks Aš turėjo Messenger 7,5 bet jau buvo pranešta, kad įdiegta naujausia versija 8.5. Turiu bandė tiek daug svetainių, bet gaunu apie šį pranešimą "Windows Live" įrenginys negali būti užbaigtas. Įsitikinkite, kad jūsų kompiuteris neveikia, yra saugus būdas, ir kad ji yra "Windows Installer 3.1 arba naujesnė bandykite dar kartą. Norėdami gauti naujausią Windows Installer versiją, eikite į "Windows Update" svetainės ir įdiegti visus kritinius atnaujinimus. Mėginau visą dieną įdiegti, bet nepavyko. Please help. Ačiū. Pelenai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prašome pradėkite rašyti į dešinę forumuose, jie ten priežasties.
| |||
| |||
| Citata:
Atsiprašome dave, tai nėra bendrojo programinės įrangos pusės, nes aš pabandyti surasti, bet nemačiau. todėl manė, kad tai būtų relavent pusėje. |
|
| |||
| |||
| Turite įdiegti dar 7,5? |
|
| |||
| |||
| Taip, aš ne pirmą, tada man buvo patarta, kad jį pašalinti, tačiau tai nepadarė diffrence |
|
| |||
| |||
| Greita keletą patikrinimų. Jūs turite rekomenduojama Reikalavimai? Turite bet kurios ankstesnės IV įdiegti? Ar turite turėti administratoriaus teises. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Messenger Problema | katiecoos | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 7 rugpjūtis 2009 13:01 |
| EBuddy Messenger | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 30 liepa 2008 09:59 |
| Yahoo Messenger / kita | Warrenisit | Virus, Spyware & Security | 22 | 10 sausis 2008 21:32 |
| MSN Messenger yra mažai Pederasta | wkdintent | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 7 lapkritis 2007 17:23 |
| Shoot Messenger | Wolfeymole | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 1 rugpjūtis 2007 12:35 |
| Temos įrankiai | |
| |