![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu am făcut-au Messenger 7.5, dar au fost sfătuiţi să instalată cea mai recentă versiune 8.5. Cred ca am încercat atât de multe site-uri web, dar i ţine obtinerea acestui mesaj "Windows Live instalare nu poate fi finalizat. Asiguraţi-vă că computerul dumneavoastră nu este în execuţie este modul de siguranţă, şi faptul că a Windows Installer 3.1, sau mai tarziu, apoi încercaţi din nou. Pentru a obţine cea mai recentă versiune de Windows Installer, du-te la Windows Update site şi a instala toate actualizările critice. " Am încercat toată ziua pentru a instala acest dar nu au reuşit. Vă rugăm să ajute. Mulţumesc. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă rugăm să postaţi începe în dreptul forumuri, ei sunt acolo pentru un motiv.
| |||
| |||
| Citat:
Ne pare rău dave, acest lucru nu este în general de partea de software, pentru că eu am încerca să găsească, dar nu a putut vedea. asa ca am asumat acest lucru ar fi de relavent faţă. |
|
| |||
| |||
| Ai 7.5 instalat încă? |
|
| |||
| |||
| da am facut la prima, apoi am fost sfătuit să-l dezinstalaţi, dar acest lucru nu face o diffrence |
|
| |||
| |||
| Quick cuplu a controalelor. Ai recomandate cerinţele? Ai vreun precedent chat este instalată? Ai Admin drepturile. |
|
| |||
| |||
| |