![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА је имати курирске 7,5 али сада су били упозорени да инсталирате најновију верзију 8/5. ЈА суђен на тај начин морате имати уеб сајт, али и многе држати узимајући ову поруку "Уиндоуси жив инсталација не може бити довршена. Проверите да ли је ваш рачунар није покренут је сигуран начин, те да је Уиндоус инсталиран 3/1, или касније, а затим покушајте поново. Да бисте добили најновију верзију програма Уиндоус Инсталлер, идите на Уеб страница Уиндоус Упдате и инсталирајте сва критична исправке. " Покушао сам све да инсталирате овај дан, али није успео. Плеасе хелп. Хвала. Асх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо почните да објављују у десном форуме, они су ту за разлог.
| |||
| |||
| Куоте:
извињавамо Даве, то не опште програме стране јер сам покушати пронаћи, али није могао видети. па сам преузео ову би релавент страну. |
|
| |||
| |||
| Имате ли инсталиран ипак 7,5? |
|
| |||
| |||
| Да сам на почетку, онда ми је савјетовано да деинсталирам то, али ипак то није направити диффренце |
|
| |||
| |||
| Куицк неколико провера. Имате препоручене услове? Имате ли инсталиран претходни ИМ-а? Имате ли Администрацијски права. |
|
| |||
| |||
| |