![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я мав Messenger 7.5, але тепер було рекомендовано встановлена остання версія 8.5. Повинно бути, я намагався багато веб-сайтах, але я постійно отримую це повідомлення "Windows Live установка не може бути завершений. Переконайтеся, що комп'ютер не працює це в безпечному режимі, і що він Windows версії 3.1 або більш пізньої версії і спробуйте ще раз. Щоб отримати останню версію Windows, перейдіть на веб-сайту Windows Update і встановити всі критичні оновлення. " Я намагався весь день, щоб встановити це, але зазнали невдачі. Будь ласка, допоможіть. Спасибо. Ясень |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, почати розміщення в праві форумах, вони перебувають там для причини.
| |||
| |||
| Цитата:
Dave жаль, це не загальне програм на стороні, тому що я намагаюся знайти, але не міг бачити. тому передбачається, це буде relavent стороні. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас встановлений 7,5 до цих пір? |
|
| |||
| |||
| Так, я зробив на першій, потім мені порадили видалити його, але все ж цього не зробити різницеві |
|
| |||
| |||
| Швидка пару перевірок. У вас є рекомендував Вимоги? Чи є у вас попередні І. 's встановлений? У вас є права адміністратора. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MSN Messenger проблеми | katiecoos | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 серпня 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 30 липня 2008 09:59 |
| Yahoo Messenger / інші | Warrenisit | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 10 січня 2008 21:32 |
| MSN Messenger час мало чорт! | wkdintent | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 листопада 2007 17:23 |
| Стріляйте в Messenger | Wolfeymole | General Software чат | 13 | 1 серпня 2007 12:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |