![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, клиентът е поискал това как те могат да имат потребителите седнете по всяко PC в компютърна зала и да си електронна поща или чрез Outlook Express или Microsoft Outlook. Те имат Windows 2003 Server и домейн и всеки потребител има свои собствени данни за вход. Има 5 различни класове, че използването на помещението, така че те искат всяка потребителите да имат свои собствени неща. Някой знае ли на път за това. Благодарности |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Умен Mail е опция, но отново голям (относително казано) парите, но малко по-лесно да Админ. Mailenable е от един дол дренки. Тогава ти е опцията на Gmail. Това ще бъде най-малко поддръжка, но скъпо, тъй като се прави на базата на профил. Наистина ли все пак, както казах, много е лесно, много надежден имейл. Можете да използвате каквото и имейл, които харесвате, като yourcompany@yourcompany.com След това има възможност за нещо като hMail Server. Това вероятно ще бъде най-добрият вариант. Тя е безплатна поща сървър, и може да се инсталира на много ограничен хардуер. Много е лесно да се Admin, толкова дълго, колкото са сравнително IT акъл, и с отворен код за подпомагане от Общността, е много добра. Тя ще ви позволи да го използвате с или Outlook Express (аз наистина предполагат избягване Express .. тя е много близо до това е ковчег). Също така, можете да използвате Thunderbird ...? Но по мое мнение, може би е по-добре, инсталиране на уеб базиран мейл клиент, като Roundcube и отдаване хора използват това за достъп до електронна поща. По този начин те биха могли да получите по електронна поща от всяко място, ако ти така искаше, тя прави един администратор проливат натоварване лесно, то е много по-бързо да се научи толкова по-малко Help Desk др др Аз съм виждал този вид настройка, използвани в ситуации като теб се опише, и то изглежда да работят много добре. Аз също го използват за лични имейл и някои търговски хостинг, така че може да ви позволи да имат поглед и да видим какво си мислиш? PM ми, че ако искаш. Също така, докато там не е огромна сума на поща да бъдат изпратени, бих препоръчал полагане поща чрез Интернет доставчици или DynDNS Изходящ Mail хоп служба. Ако ISP предвижда то тогава голямо, ще трябва да похарчите нищо допълнително и вие знаете своя имейл, винаги ще се махнем, и ако вашият доставчик не после запишете с DynDNS и за по-голяма от £ 50 на година или така, вие Познавам имейл винаги ще пристигнат без разходи часа преследва Интернет доставчици се опитват да получите мейл от спам папка.
|
| |||
| |||
| Благодарение Serverguy за Вашия отговор. Аз просто исках да се уверя, че това е начина, по който е направено. Надявах се че може да има евтини и ведър начин да го направя, но не е обещаваща. Ще споделите с тях знаят своите възможности, но предполагам ще те няма да слязат този маршрут, както му само за обучение стая. Благодаря за вашата изчерпателен отговор, тъй като тя ми даде много опции за други клиенти Наздравици |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Outlook Express Мога, T се свързват с моята Server | dexterlevi | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 25 Feb 2009 07:46 |
| Сериозна работа Положението / Microsoft Outlook | DonnyTEN | Офис Suites & Приложения | 1 | 15 Feb 2009 21:34 |
| Аз съм с Microsoft Outlook и са били изпратени | CollusionOfFate433 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 21 ноември 2008 05:18 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Офис Suites & Приложения | 1 | 17 Jan 2008 18:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |