menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Microsoft Outlook přes server

Reply

Thread Nástroje
Old 11.listopadu 2008, 03:50
Nový člen skupiny

Default Microsoft Outlook přes server

Dobrý den, zákazník požádal jak mohou mít uživatelé sednout na jakémkoli počítači v počítačové místnosti a dostanete e-mail buď prostřednictvím aplikace Outlook Express nebo Microsoft Outlook. Mají Windows Server 2003 a domény a každý uživatel má své vlastní přihlašovací údaje. Existuje 5 různých tříd, které využívají místnosti tak chtějí každého uživatele, aby si své vlastní věci. Ví někdo o způsobu, jak toho dosáhnout.

Díky
Old 12.listopadu 2008, 15:20
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal bigyin View Post
Dobrý den, zákazník požádal jak mohou mít uživatelé sednout na jakémkoli počítači v počítačové místnosti a dostanete e-mail buď prostřednictvím aplikace Outlook Express nebo Microsoft Outlook. Mají Windows Server 2003 a domény a každý uživatel má své vlastní přihlašovací údaje. Existuje 5 různých tříd, které využívají místnosti tak chtějí každého uživatele, aby si své vlastní věci. Ví někdo o způsobu, jak toho dosáhnout.

Díky
Pokud chcete používat Outlook budete muset hledat buď v nastavení serveru Exchange nebo Outlook jiného podporována mail server. Pokud chcete, aby se plné funkce aplikace Outlook ačkoli, Exchange je nejlepší, ale i většina £ £ £ a největší bolest v prdel řídit / admin.

Inteligentnějšími Mail je varianta, ale zase velký (relativně vzato) peníze, ale o něco jednodušší admin. Mailenable je daleko a muchness.

Pak ti je možnost Gmail. To by byl alespoň údržbu, ale dražší, protože se provádí na účtu za základ. Ty si ale, jak jsem řekl, dostanete velmi snadno a velmi spolehlivý email. Můžete použít bez ohledu na email vám líbí, podobně jako yourcompany@yourcompany.com

Pak je tu možnost něco podobného hMail Server. To by pravděpodobně nejlepší volbou.

Je to zdarma poštovní server, a může být instalován na velmi omezený hardware.

Je velmi snadné admin, pokud jsou poměrně IT důvtipný, a open-source komunitě podpora je velmi dobrá.

To vám umožní používat s aplikací Outlook Express, nebo (I opravdu naznačují vyhnout Express .. je velmi blízko je to rakev).

Můžete také použít Thunderbird ...?

Ale podle mého názoru, měli byste být lépe instalaci webového poštovního klienta, například Roundcube, a nechat lidi používat tento přístup k e-mailu.

Tímto způsobem se mohly dostat na e-mailu odkudkoli, pokud si to přál, je admin haly zatížení snazší, je mnohem rychlejší naučit se tak méně help desk atd. atd.

Viděl jsem tento druh nastavení používá v situacích, jako bys popsat, a zdá se k práci velmi dobře. Já také využít pro svůj osobní e-maily a některé komerční hosting, a tak by mohla vám se podívat a vidět, co si myslíte? PM mi o tom, jestli chceš.

Také, pokud se nejedná o velké množství mail zaslána bych doporučit předávání pošty prostřednictvím vašeho ISP nebo DynDNS odchozí poštu Hop Service.

Pokud jste ISP poskytuje jí pak skvěle, budete muset strávit nic extra a víte, že váš email bude vždy dostat ven, a pokud váš ISP není potom zaregistrovat DynDNS, a kvůli 50 liber za rok, nebo tak, je znát Váš email bude vždy dorazí bez výdajů hodiny pronásledoval ISP se snaží dostat ven z pošty spam složku.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 13.listopadu 2008, 07:24
Nový člen skupiny

Díky Serverguy pro vaši odpověď. Chtěl jsem se ujistit, že to je, jak to probíhá. Doufal jsem, že tam může být levná a veselá způsobem to ale nebylo nadějně. I'll ať vím, ale jejich možnosti by se předpokládat, že nebudou klesat, že jedinou cestou, jak pro školicí místnost.
Děkuji za vaši vyčerpávající odpověď, protože mi dává spoustu možností pro ostatní zákazníky

Na zdraví
Old 13.listopadu 2008, 12:13
Moderátor skupiny

hMailserver by mohl být zřízen zdarma, a to zejména pokud není kritický email.

Heck, můžete dokonce získat doménu zdarma s co.cc doménové jméno.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC jjuli Office & Aplikace 0 11. června 2009 15:52
Outlook Express Can, t Připojte se Můj Server dexterlevi Email, VoIP & IM Diskuse 1 25. únor 2009 07:46
Vážné pracovní Situace / Microsoft Outlook DonnyTEN Office & Aplikace 1 15. února 2009 21:34
Jsem pomocí aplikace Microsoft Outlook a byly zaslány CollusionOfFate433 Email, VoIP & IM Diskuse 1 21. listopadu 2008 05:18
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office & Aplikace 1 17. ledna 2008 18:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.