manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Microsoft Outlook putem poslužitelja

Reply

Thread Tools
Old 11. studenog 2008, 03:50
Novi član grupe

Default Microsoft Outlook putem poslužitelja

Hi, klijent je pitao kako oni mogu imati korisnici sjesti na bilo koje PC računalo u sobi i dobiti na e-mail ili putem programa Outlook Express ili Microsoft Outlook. Imaju Windows 2003 server i domenu i svaki korisnik ima svoju prijavu. Postoji 5 različitih klasa koje koriste sobi tako oni žele da svaki korisnik ima svoje stvari. Se bilo tko znati od put to.

Hvala
Old 12. studenog 2008, 15:20
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by bigyin View Post
Hi, klijent je pitao kako oni mogu imati korisnici sjesti na bilo koje PC računalo u sobi i dobiti na e-mail ili putem programa Outlook Express ili Microsoft Outlook. Imaju Windows 2003 server i domenu i svaki korisnik ima svoju prijavu. Postoji 5 različitih klasa koje koriste sobi tako oni žele da svaki korisnik ima svoje stvari. Se bilo tko znati od put to.

Hvala
Ako želite koristiti Outlook ćete potrebu da se gleda na bilo postavljanjem Exchange server, Outlook ili neki drugi podržani mail serveru. Ako želite potpuni značajke Outlook ipak, Burza je najbolji, ali i najviše £ £ £ i najveći bol u guzica za upravljanje / admin.

Pametnije Mail opcija, ali opet veliki (relativno govoreći) novac, ali nešto lakše admin. Mailenable je slično.

Onda ti je opcija Gmail. To bi bilo minimalno održavanje, ali skupo kao što se radi na osnovu po računu. Ništa međutim, kao što sam rekao, doći vrlo lako, vrlo pouzdani e-pošte. Možete koristiti sve što želite e-pošte, kao što yourcompany@yourcompany.com

Tada postoji mogućnost nešto slično hMail Server. To će vjerojatno biti najbolja opcija.

To je besplatan mail servera, i može se instalirati na veoma ograničen hardver.

Vrlo je jednostavan za admin, kao čeznuti kao te su relativno informatički pamet, a open source zajednica podrška je veoma dobra.

To će vam koristiti sa ili Outlook Express (JA stvarno predlažemo izbjegavanje Express .. to je vrlo blizu je lijes).

Možete koristiti Thunderbirdu ...?

Ali, po mom mišljenju, koju bi bilo bolje isključiti instaliranje web temelji mail klijent, kao što Roundcube, i samo se ljudi koriste ovo za pristup e-pošti.

Na taj način oni mogao dobiti na e-poštu s bilo kojeg mjesta, ako tako htjeli, čini jedan admin proliše load lakše je puno brže za naučiti, tako manje help desk itd.

Vidio sam ovu vrstu setup koristi u situacijama kao što ste opisali, a čini se da rade jako dobro. Također sam ga koristiti za osobnu e-poštu i neki komercijalni hosting, kako bi mogao pustiti da imate izgled i vidjeti što vi mislite? PM me da, ako želite.

Isto tako, dokle god ne postoji ogroman se šalju poštom, ja bih preporučio prosljeđivanje pošte putem Vašeg ISP ili DynDNS Izlazni Hop Mail Service.

Ako ISP pruža onda odlično, morate potrošiti ništa ekstra i znate vašu e-mail će uvijek izaći, i ako vaš ISP ne prijavim onda sa DynDNS, a zbog £ 50 godinu i tako, ti znati vašu e-mail stići će uvijek bez trošenja sati jurnjava ISP težak da biste dobili mail od spama mapu.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 13. studenog 2008, 07:24
Novi član grupe

Serverguy Hvala za odgovor. JA pravedan ištanje da biste bili sigurni da je kako je to učinio. Bio sam tamo nadajući svibanj biti jeftini i vesela način, ali to nije bio obećavajući. Ja ću neka znaju svoj opcije, ali bi se pretpostaviti da će ne silazi put kao da je samo za trening sobi.
Hvala vam za vašu sveobuhvatan odgovor, jer mi daju puno opcija i za ostale korisnike

Živjeli
Old 13. studenog 2008, 12:13
Moderator / ica grupe

hMailserver bi se mogla postaviti besplatno, a osobito ako nije misije kritične e-pošte.

Pakao, možete čak dobiti domenu besplatno s co.cc naziv domene.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC jjuli Office & Applications 0 11. lipnja 2009 15:52
Outlook Express Mogu, t Otiđite na Moj Server dexterlevi Email, VoIP & IM Razgovor 1 25. veljača 2009 07:46
Ozbiljna situacija Job / Microsoft Outlook DonnyTEN Office & Applications 1 15. veljača 2009 21:34
Ja sam koristeći Microsoft Outlook i poslani su CollusionOfFate433 Email, VoIP & IM Razgovor 1 21. studeni 2008 05:18
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office & Applications 1 17 siječanj 2008 18:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.