![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, klijent je pitao kako oni mogu imati korisnici sjesti na bilo koje PC računalo u sobi i dobiti na e-mail ili putem programa Outlook Express ili Microsoft Outlook. Imaju Windows 2003 server i domenu i svaki korisnik ima svoju prijavu. Postoji 5 različitih klasa koje koriste sobi tako oni žele da svaki korisnik ima svoje stvari. Se bilo tko znati od put to. Hvala |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Pametnije Mail opcija, ali opet veliki (relativno govoreći) novac, ali nešto lakše admin. Mailenable je slično. Onda ti je opcija Gmail. To bi bilo minimalno održavanje, ali skupo kao što se radi na osnovu po računu. Ništa međutim, kao što sam rekao, doći vrlo lako, vrlo pouzdani e-pošte. Možete koristiti sve što želite e-pošte, kao što yourcompany@yourcompany.com Tada postoji mogućnost nešto slično hMail Server. To će vjerojatno biti najbolja opcija. To je besplatan mail servera, i može se instalirati na veoma ograničen hardver. Vrlo je jednostavan za admin, kao čeznuti kao te su relativno informatički pamet, a open source zajednica podrška je veoma dobra. To će vam koristiti sa ili Outlook Express (JA stvarno predlažemo izbjegavanje Express .. to je vrlo blizu je lijes). Možete koristiti Thunderbirdu ...? Ali, po mom mišljenju, koju bi bilo bolje isključiti instaliranje web temelji mail klijent, kao što Roundcube, i samo se ljudi koriste ovo za pristup e-pošti. Na taj način oni mogao dobiti na e-poštu s bilo kojeg mjesta, ako tako htjeli, čini jedan admin proliše load lakše je puno brže za naučiti, tako manje help desk itd. Vidio sam ovu vrstu setup koristi u situacijama kao što ste opisali, a čini se da rade jako dobro. Također sam ga koristiti za osobnu e-poštu i neki komercijalni hosting, kako bi mogao pustiti da imate izgled i vidjeti što vi mislite? PM me da, ako želite. Isto tako, dokle god ne postoji ogroman se šalju poštom, ja bih preporučio prosljeđivanje pošte putem Vašeg ISP ili DynDNS Izlazni Hop Mail Service. Ako ISP pruža onda odlično, morate potrošiti ništa ekstra i znate vašu e-mail će uvijek izaći, i ako vaš ISP ne prijavim onda sa DynDNS, a zbog £ 50 godinu i tako, ti znati vašu e-mail stići će uvijek bez trošenja sati jurnjava ISP težak da biste dobili mail od spama mapu.
|
| |||
| |||
| Serverguy Hvala za odgovor. JA pravedan ištanje da biste bili sigurni da je kako je to učinio. Bio sam tamo nadajući svibanj biti jeftini i vesela način, ali to nije bio obećavajući. Ja ću neka znaju svoj opcije, ali bi se pretpostaviti da će ne silazi put kao da je samo za trening sobi. Hvala vam za vašu sveobuhvatan odgovor, jer mi daju puno opcija i za ostale korisnike Živjeli |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Outlook Express Mogu, t Otiđite na Moj Server | dexterlevi | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 25. veljača 2009 07:46 |
| Ozbiljna situacija Job / Microsoft Outlook | DonnyTEN | Office & Applications | 1 | 15. veljača 2009 21:34 |
| Ja sam koristeći Microsoft Outlook i poslani su | CollusionOfFate433 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 21. studeni 2008 05:18 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office & Applications | 1 | 17 siječanj 2008 18:03 |
| Thread Tools | |
| |