![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, a megrendelő kérte, hogy hogyan lehet a felhasználók bármikor leülni db van egy számítógépes terem, és hogy az e-mail segítségével vagy az Outlook Express és Microsoft Outlook. Van egy Windows 2003 Server és a területen, és minden felhasználó saját bejelentkezési. Jelenleg 5 különböző osztályok, használja a szobát, így az egyes felhasználók számára, hogy szeretnénk saját cucc. Tudja valaki, egy ezt a módszert. Köszönöm |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Intelligensebb Posta is van lehetőség, de megint nagy (viszonylag) a pénzt, de valamivel könnyebben admin. Mailenable az egyik kutya, másik eb. Akkor neked a lehetőséget, hogy a Gmail. Ez lenne a legkevesebb karbantartást, de drágább, mint ez a per a számla alapján. Te azonban, mint mondtam, hogy nagyon könnyű, nagyon megbízható e-mailt. Használhatsz bármilyen email tetszik, mintha yourcompany@yourcompany.com Aztán ott van a lehetőség valami hasonlót hMail Server. Ez valószínűleg az a legjobb megoldás. Ez egy ingyenes mail szerver, és lehet telepíteni igen korlátozott hardvert. Ez nagyon egyszerű admin, amíg viszonylag IT hozzáértés, és a nyílt forráskódú közösség támogatása nagyon jó. A program segítségével használja, vagy az Outlook Express (Tényleg azt sugallják, elkerülve Express .. ez nagyon közeli ez koporsót.) Ön is használja a Thunderbird ...? De véleményem szerint, akkor jobb lenne, ki telepítése egy web-alapú levelező kliens, mint Roundcube, és hagyta az embereket használja ezt az e-mail hozzáférést. Így lehetett kapni az e-mailt bárhonnan, ha úgy akarta, akkor az admin a shed terhelés könnyebben, sokkal gyorsabban lehet tanulni így kevesebb ügyfélszolgálatnak stb stb Láttam ezt a fajta beállítás használható olyan helyzetekben, mint maga írja le, és úgy tűnik, hogy nagyon jól. Azt is használja a személyes e-mailben, és néhány kereskedelmi otthont, így lehetett vele, hogy egy pillantást, és nézd, mit gondolsz? PM nekem, hogy ha akar. Is, amíg nincs egy hatalmas mailben küldött, azt javasoljuk, átmosó mail útján, vagy az Ön internetszolgáltatók DynDNS Outbound Hop Mail Service. Ha az internetszolgáltató biztosítja majd, hogy nagy, meg kell tölteni semmi extra, és tudjátok meg e-mail mindig kijutni, és ha az ISP-t nem, akkor regisztrálj a DynDNS, és a kedvéért £ 50 egy év, vagy igen, akkor Ismerem az email mindig nélkül érkezik kiadások óra üldöz internetszolgáltatók próbálok mail ki a levélszemét mappába.
|
| |||
| |||
| Serverguy Thanks for your reply. Én csak azt akartam, hogy ez hogyan történik. Remélem ott lehet egy olcsó és vidám módja, de nem volt remény. Majd szólok nekik, milyen lehetőségeket, de azt feltételezik, hogy nem megyek le, hogy az útvonal, mint a csak egy tanterem. Köszönöm az Ön átfogó válasz, mert adj sok lehetőséget más vevők Egészségére |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Outlook Express Can, t Kapcsolódás a Saját szerver | dexterlevi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 25. február 2009 07:46 |
| Súlyos helyzet Állás / Microsoft Outlook | DonnyTEN | Office & Applications | 1 | 15. február 2009 21:34 |
| Én vagyok a Microsoft Outlook és a már elküldött | CollusionOfFate433 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. november 2008 05:18 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | Office & Applications | 1 | 17. január 2008 18:03 |
| Téma eszközök | |
| |