![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, לקוח ביקש כיצד הם יכולים לקבל משתמשים לשבת בכל מחשב בתוך חדר המחשב שלהם ולקבל דואר אלקטרוני או באמצעות Outlook Express או של Microsoft Outlook. יש להם את Windows Server 2003 ו התחום ואת כל משתמש יש התחברות משלהם. ישנם 5 שיעורים שונים העושים שימוש לחדר כך הם רוצים כל המשתמשים שלהם יש דברים. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת. תודה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
דואר חכמה יותר היא אופציה, אבל שוב גדול (יחסית מדברים) כסף, אך מעט יותר על ניהול. Mailenable היא כמעט זהה. אז אותך הוא אפשרות של Gmail. זה יהיה לא פחות תחזוקה, אבל כפי שהוא יקר נעשית על בסיס לכל חשבון. אתה עושה עם זאת, כמו שאמרתי, קל מאוד להגיע, מאוד אמין דוא"ל. אתה יכול להשתמש בדוא"ל מה שאתה רוצה, כמו yourcompany@yourcompany.com ואז יש את האפשרות של משהו כמו hMail Server. זה היה כנראה להיות האפשרות הטובה ביותר. זה ללא תשלום, שרת הדואר, והוא יכול להיות מותקן על חומרה מאוד מוגבל. זה מאוד פשוט Admin, כל עוד אתה יחסית IT הבנה, ואת קוד פתוח קהילה תמיכה טובה מאוד. זה יאפשר לך להשתמש בו ל-Outlook Express או (אני באמת מציעים להימנע אקספרס .. הוא מאוד ליד זה ארון מתים). אתה יכול גם להשתמש Thunderbird ...? אבל לדעתי, יהיה לך יותר טוב ממני התקנת לקוח דואר מבוסס אינטרנט, כמו Roundcube, ולתת לאנשים להשתמש דוא"ל גישה. בדרך זו הם יכולים לקבל בכתובת הדוא"ל מכל מקום, אם אתה כל כך רוצה, זה הופך את ניהול מוסך לטעון יותר קל, זה הרבה יותר מהר, כדי ללמוד פחות Help Desk וכו 'וכו' ראיתי את זה סוג של תוכנית ההתקנה המשמש מצבים כמו שאתה מתאר, וזה נראה עבודה טובה מאוד. גם אני משתמשת בזה אישיים דוא"ל וחלק מסחרי אירוח, כך יכול לתת לך יש לבדוק ולראות מה אתה חושב? בערב לי על זה אם אתה רוצה. כמו כן, כל עוד לא מדובר בכמות עצומה של הדואר נשלח, אני ממליץ ממסר דואר באמצעות ספקי שירותי אינטרנט או דואר יוצא DynDNS הופ השירות. אם ספק שירותי האינטרנט מספק לך את זה אז נהדר, יש לך להוציא שום דבר נוסף, ואתה יודע את כתובת הדואר האלקטרוני שלך תוצג תמיד לצאת, ואם אין ספק שירותי האינטרנט שלך ולאחר מכן להירשם עם DynDNS, ו למען £ 50 שנה או אז, אתה יודע את כתובת הדואר האלקטרוני שלך תוצג תמיד מגיעים ללא ההוצאות שעות chasing ספקי שירותי אינטרנט מנסה לקבל דואר מתוך תיקיית דואר זבל.
|
| |||
| |||
| Serverguy thanks for your reply. אני רק רוצה לוודא כי היא איך זה נעשה. קיוויתי עשוי להיות זול ו משמח דרך לעשות את זה אבל לא הייתה תקווה. אני מתכוון להודיע להם את האפשרויות אלא presume הם לא יורדות, כי התוואי שלו רק כמו של אימונים בחדר. תודה לך על תשובתך מקיפה, תוך שהיא נותנת לי הרבה אפשרויות אחרות עבור לקוחות לחיים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| האם ב-Outlook Express, לא התחבר אל השרת שלי | dexterlevi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | ה -25 בחודש פברואר 2009 07:46 |
| עבודה רצינית מצב / Microsoft Outlook | DonnyTEN | חבילות Office & Applications | 1 | ה -15 בחודש פברואר 2009 21:34 |
| אני משתמש ב-Microsoft Outlook ו נשלחו | CollusionOfFate433 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 21st נובמבר 2008 05:18 |
| Microsoft Outlook 2002 | jmclcl | חבילות Office & Applications | 1 | -17 ינואר 2008 18:03 |
| שרשרת כלים | |
| |