mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Microsoft Outlook per serverį

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 11, 2008, 03:50
Naujas Narys

Sveiki, pirkėjas paklausė, kaip jie gali turėti vartotojams susėsti prie bet kokio kompiuterio kambaryje PC ir gauti savo elektroniniu paštu arba per Outlook Express ir Microsoft Outlook. Jie turi Windows 2003 Server ir domeną ir kiekvienas vartotojas turi savo prisijungimo duomenis. Yra 5 skirtingas klases, kurios naudoja kambarį, kad jie nori kiekviena vartotojams turėti savo daiktų. Ar kas nors žinote kaip tai padaryti.

Ačiū
Old Lapkritis 12, 2008, 15:20
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by bigyin View Post
Sveiki, pirkėjas paklausė, kaip jie gali turėti vartotojams susėsti prie bet kokio kompiuterio kambaryje PC ir gauti savo elektroniniu paštu arba per Outlook Express ir Microsoft Outlook. Jie turi Windows 2003 Server ir domeną ir kiekvienas vartotojas turi savo prisijungimo duomenis. Yra 5 skirtingas klases, kurios naudoja kambarį, kad jie nori kiekviena vartotojams turėti savo daiktų. Ar kas nors žinote kaip tai padaryti.

Ačiū
Jei norite naudotis Outlook ketinate reikia pažvelgti arba steigti Exchange serverio, ar kito Outlook palaiko pašto serveris. Jei norite visiškai funkcijų Outlook nors, Birža yra geriausias, bet labiausiai £ £ £ ir didžiausias skausmas arse valdyti / admin.

Pažangesnių Mail variantą, bet dar didelė (sąlyginai speaking) pinigų, bet šiek tiek lengviau, admin. Mailenable yra Beveik vienodai.

Tada tau yra Gmail variantas. Tai būtų mažiausiai priežiūros, tačiau brangus, kaip tai daroma už sąskaitą pagrindas. Jūs, tačiau, kaip minėjau, gauti labai lengva, labai patikima el. Galite naudoti bet laišką, kaip, pavyzdžiui, yourcompany@yourcompany.com

Tada ten yra kažkas panašaus hMail serveryje. Tai turbūt būtų geriausias variantas.

Tai nemokama pašto serverio, ir gali būti įdiegtas labai ribotas aparatūros.

Tai labai paprasta admin, tol, kol yra santykinai IT išminties, ir atviro kodo bendruomenės parama yra labai gera.

Tai leis jums naudoti su "Outlook Express" arba (man tikrai rodo išvengti Express .. ji yra labai arti tai karstas).

Taip pat galite naudoti "Thunderbird" ...?

Bet, mano nuomone, jums bus geriau diegti žiniatinklio pašto kliento, kaip roundcube, ir leisti žmonėms naudoti šią prieigą prie el.

Tokiu būdu jie gali gauti ne iš bet kur, jei to nori, jis leidžia Administratorius patalpų apkrova lengviau laišką, tai yra žymiai greičiau mokytis, kad mažiau Help Desk ir tt ir tt

Pamačiau šį setup naudojamas tokiose situacijose, kaip jūs Rūšiuoti aprašyti, ir atrodo, kad labai gerai dirba. Aš taip pat naudoti jų savo asmeninei laišką ir kai kurių komercinių paslaugų, todėl gali leisti jums atrodo ir pamatyti, ką jūs manote? PM mane, kad jei jūs norite.

Be to, kol nėra didžiulis paštu siunčiamos, norėčiau rekomenduoti išsivalyti pašto per savo IPT ar dyndns outbound Paštas Hop tarnyba.

Jei IPT tai ten didelis, turite praleisti nieko papildomai ir žinote, kad jūsų elektroninio pašto adresas bus visada išeiti, ir jeigu jūsų interneto paslaugų teikėjas neturi tada registruokitės dyndns, o £ 50 sumetimais metus ar taip, tai žinoti savo elektroninio pašto adresą bus visada atvyksta be išlaidų valandos Chasing IPT bando gauti laiškus iš šiukšlių katalogo.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 13, 2008, 07:24
Naujas Narys

Serverguy Ačiū už atsakymą. Aš tik norėjau įsitikinti, kad tai, kaip tai daroma. Aš tikiuosi ten gali būti pigus ir linksmas būdas tai daryti, bet nebuvo džiuginantys. I'll tegul žino savo galimybes, bet būtų daryti prielaidą, jie negali eiti šiuo maršrutu jos tik treniruočių salėje.
Ačiū už išsamų atsakymą, nes jis man daug galimybių kitų klientų

Į sveikatą
Old Lapkritis 13, 2008, 12:13
Moderatorius Grupė

hMailserver galėtų būti įsteigtas nemokamai, ypač jei tai nėra misija kritinių el.

Heck, galima netgi gauti nemokamai domeno co.cc domeno vardas.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.