mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Microsoft Outlook, izmantojot serveri

Reply

Thread Tools
Old Novembris 11, 2008, 03:50
New Member Group

Default Microsoft Outlook, izmantojot serveri

Hi, klients ir jautāts, kā viņi var būt lietotājiem sēsties pie jebkura datora ar datoru telpā un saņemt savu e-pastu, vai nu izmantojot Outlook Express vai Microsoft Outlook. Viņi ir Windows 2003 Server un īpašums, un katram lietotājam ir savs login. Pieejami 5 dažādās klasēs, kas izmanto telpu, lai viņi grib katru lietotājiem ir savi sīkumi. Vai kāds zinu kā to izdarīt.

Pateicība
Old Novembris 12, 2008, 15:20
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by bigyin View Post
Hi, klients ir jautāts, kā viņi var būt lietotājiem sēsties pie jebkura datora ar datoru telpā un saņemt savu e-pastu, vai nu izmantojot Outlook Express vai Microsoft Outlook. Viņi ir Windows 2003 Server un īpašums, un katram lietotājam ir savs login. Pieejami 5 dažādās klasēs, kas izmanto telpu, lai viņi grib katru lietotājiem ir savi sīkumi. Vai kāds zinu kā to izdarīt.

Pateicība
Ja jūs vēlaties izmantot Outlook jums būs nepieciešama lai meklē vai nu izveidot Exchange serverī vai citas Outlook atbalstīta pasta serveri. Ja jūs vēlaties pilnībā iezīmes Outlook tomēr apmaiņa ir labākais, bet arī visvairāk £ £ £ un lielākās sāpes arse pārvaldīt / admin.

Viedāku Mail ir iespēja, bet atkal liels (relatīvi runājot) naudu, bet nedaudz vieglāk admin. Mailenable ir daudz muchness.

Tad tev ir iespēja Gmail. Tas būtu vismaz apkopi, taču dārga, jo tā tiek veikta uz kontu, pamata. Jūs tomēr, kā jau es teicu, kļūst ļoti viegli, ļoti ticami e-pastu. Jūs varat izmantot jebkādas e-pastu jums patīk, piemēram, yourcompany@yourcompany.com

Tad ir iespēja kaut kā hMail Server. Šis, iespējams, būtu labākais risinājums.

Tā ir bezmaksas pasta serveri, un var tikt uzstādīts uz ļoti ierobežotiem aparatūru.

Tas ir ļoti viegli admin, kamēr jums ir salīdzinoši IT gudriem, un atvērtā koda sabiedrības atbalsts ir ļoti labs.

Tas ļaus jums izmantot ar Outlook vai Express (es tiešām liecina, izvairoties Express .. tas ir ļoti tuvu tā zārku).

Jūs arī varētu izmantot Thunderbird ...?

Bet, manuprāt, jums būtu labāk uzstādīt tīmekļa pasta klientu, piemēram, Roundcube, un ļaujot cilvēkiem izmantot šo e-pasta piekļuvi.

Šādā veidā tie varētu nokļūt pie e-pastu no jebkuras vietas ja jūs to vēlētos, tā veic admin shed slodze vieglāk, tas ir daudz ātrāk, lai uzzinātu, lai mazāk palīdzības dienestu utt utt

Es esmu redzējis šāda veida setup izmantot tādās situācijās, kā jūs raksturotu, un šķiet, ka tas strādā ļoti labi. Es arī neizmanto tos savam e-pastam un dažu tirdzniecības hosting, lai varētu ļaut jums skatīties un redzēt, ko jūs domājat? PM man par to, ka, ja vēlaties.

Turklāt, kamēr nav liels pasts tiek nosūtīts, es ieteiktu izklāšanas pastu caur jūsu interneta pakalpojumu sniedzēji vai DynDNS Outbound Mail Hop Service.

Ja jūs ISP dod tai tad liels, Jums tērēt neko papildus, un jūs zināt, jūsu e-pasta adrese būs vienmēr ārā, un ja jūsu ISP nav tad pierakstīties ar DynDNS, un labā £ 50 gadu vai arī tā jums zināt jūsu e-pasta adrese būs vienmēr nonākt netērējot laiku pakaļdzīšanās IPS mēģina iegūt pastu no mēstuļu mapē.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 13, 2008, 07:24
New Member Group

Paldies Serverguy savu atbildi. Es tikai gribēju pārliecināties, ka tas tā kā tas tiek darīts. Es ceru, ka var būt lēti un jautrs veids, kā to darīt bet nebija cerību. I'll let viņiem zina savas iespējas, bet uzskata, ka nevērsīsies nosaka, ka maršrutu, kā tās tikai par mācību telpu.
Thankyou jūsu visaptverošu atbildi, jo man daudz izvēles iespēju attiecībā uz citiem klientiem

Urravas
Old Novembris 13, 2008, 12:13
Moderator Group

hMailserver varētu izveidot par brīvu, jo īpaši, ja tā nav misija kritisko e-pastu.

Heck, tu pat varētu iegūt domēnu bez maksas co.cc domēna nosaukums.

Reply

Register

Bookmarks