![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, klient zwrócił sposób, w jaki użytkownicy mogą usiąść w dowolnym komputerze PC w pokoju i uzyskanie ich e-mail albo za pomocą programu Outlook Express lub Microsoft Outlook. Mają Windows 2003 Server i domeny i każdy użytkownik ma własny login. Istnieje 5 różnych klas, które korzystają z pokoju tak chcą każdego użytkownicy mają swoje rzeczy. Czy ktoś wie na to sposobem.
Dzięki |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
Smarter Poczta jest opcją, ale znowu duże (relatywnie rzecz biorąc) pieniądze, ale nieco łatwiej admin. Mailenable jest na jedno wychodzi. Następnie ciebie jest możliwość Gmaila. Byłoby to przynajmniej utrzymanie, ale drogie jak to się robi w sprawie na podstawie rachunku. Robisz jednak, jak już mówiłem, bardzo łatwo dostać, bardzo wiarygodne wiadomości. Możesz używać niezależnie wiadomość chcesz, jak yourcompany@yourcompany.com Następnie istnieje możliwość coś hMail serwera. To będzie prawdopodobnie najlepsza opcja. Jest to bezpłatny serwer poczty, i może być zainstalowany na bardzo ograniczony sprzętu. Jest to bardzo łatwe do administratora, tak długo, jak są stosunkowo IT doświadczonych i wsparcia ze strony społeczności "open source" jest bardzo dobra. To pozwoli Ci korzystać z programu Outlook Express lub (Naprawdę sugerują unikanie Express .. to jest bardzo blisko jego trumny). Można również użyć programu Thunderbird ...? Ale moim zdaniem, to byłoby lepiej instalacji internetowych klientem poczty, jak Roundcube i wynajmowanie ludzi używa tej poczty dostępu. W ten sposób mogłyby one dostać na e-mail z dowolnego miejsca, jeśli tak chciał, to admin jeden ładunek łatwiej rzucić, to jest o wiele szybciej, aby dowiedzieć się, tak mniej help desk itp itd. Widziałem tego typu instalacji wykorzystywane w sytuacjach, jak można opisać i wydaje się działać bardzo dobrze. Ja też użyć go do osobistego adresu e-mail i komercyjnych hostingu, więc może niech masz wyglądać i zobaczyć co sądzisz? PM mną, że jeśli chcesz. Ponadto, tak długo jak nie ma olbrzymie ilości wysyłanej poczty, polecam przekazywanie poczty za pośrednictwem dostawców usług internetowych lub DynDNS Outbound Mail Hop Service. Jeśli ISP przewiduje następnie wielki, musisz wydawać dodatkowych i nic nie wiesz, że Twój e-mail będzie zawsze, a jeśli dostawca nie następnie zarejestrować się w DynDNS, i dla dobra £ 50 w ciągu roku lub tak, to znać swój adres e-mail zawsze przychodzą bez wydatków godziny trwoniła ISP próbuje dostać mail z folderu spam.
|
|
|||
|
|||
|
Serverguy Dziękujemy za odpowiedź. Chciałem tylko upewnić się, że jest jak jest to zrobione. Miałem nadzieję może być tanią i wesoła sposobem, ale nie było nadziei. I'll daj im znać swoje opcje, ale nie będą one zakładać, że droga do jej jedynie na pomieszczenie do szkoleń.
Thankyou for your kompleksowej odpowiedzi, gdyż dają mi mnóstwo opcji dla innych klientów Wiwaty |