mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Microsoft Outlook, printr-un server

Reply

Thread Tools
Old 11 noiembrie 2008, 03:50
Noile state Group

Default Microsoft Outlook, printr-un server

Max, un client a cerut modul în care acestea pot avea utilizatorii stai jos de la orice PC într-o cameră şi computer-şi e-mail, fie prin intermediul Outlook Express sau Microsoft Outlook. Acestea au o Windows 2003 Server şi domeniu si fiecare utilizator are propriul lor login. Există 5 diferite clase care utilizează atât de cameră pe care vrea fiecare utilizatorilor de a avea propriile lucruri. Stie cineva de o modalitate de a realiza acest lucru.

Mulţumesc
Old 12 noiembrie 2008, 15:20
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de bigyin View Post
Max, un client a cerut modul în care acestea pot avea utilizatorii stai jos de la orice PC într-o cameră şi computer-şi e-mail, fie prin intermediul Outlook Express sau Microsoft Outlook. Acestea au o Windows 2003 Server şi domeniu si fiecare utilizator are propriul lor login. Există 5 diferite clase care utilizează atât de cameră pe care vrea fiecare utilizatorilor de a avea propriile lucruri. Stie cineva de o modalitate de a realiza acest lucru.

Mulţumesc
Dacă doriţi să utilizaţi Outlook pe care urmează să fie nevoie să fie căutat la înfiinţarea unui schimb de server, sau un alt server de poştă electronică Outlook sprijinit. Dacă doriţi complet de caracteristici Outlook, deşi, de schimb este cea mai bună, ci şi de cele mai multe £ £ £ şi cea mai mare durere in fund de a administra / admin.

Mail inteligent este o opţiune, dar din nou mare (relativ vorbind) de bani, dar un pic mai uşor de admin. Mailenable este mult de un muchness.

Apoi, tine este posibilitatea de a Gmail. Aceasta ar fi cel mai puţin de întreţinere, dar costisitoare, deoarece este realizat pe un cont pe baza. Tu faci cu toate acestea, după cum am spus, ajunge foarte uşor, foarte sigure de e-mail. Puteţi folosi orice e-mail care vă plac, cum ar fi yourcompany@yourcompany.com

Apoi, există posibilitatea de a ceva de genul hMail Server. Acest lucru ar fi probabil cea mai bună opţiune.

Este un server de mail gratuit, şi poate fi instalat pe hardware-ul foarte limitate.

Este foarte uşor să admin, atât timp cât sunt relativ IT e clar, şi de "open source" de sprijin comunitar este foarte buna.

Aceasta vă va permite să o utilizaţi sau cu Outlook Express (Chiar sugerează evitarea Express .. este foarte apropiat este sicriu).

Aţi putea folosi, de asemenea, Thunderbird ...?

Dar, în opinia mea, ar trebui să fie mai bine instalarea unui client de mail bazate pe web, la fel ca Roundcube, lăsându-şi oamenii folosesc acest acces pentru e-mail.

In acest fel ei ar putea primi la adresa de email de oriunde, dacă aşa a vrut, se face o magazie admin incarca mai usor, este mult mai rapid, pentru a afla acest lucru mai puţin help desk, etc, etc

Am văzut acest fel de configurare utilizate în situaţii cum ai descrie, şi se pare de a lucra foarte bine. Am de asemenea, să-l utilizaţi în scopuri personale de e-mail şi unele comerciale hosting, deci ar putea să aveţi o privire şi să vezi ceea ce crezi? PM-mi despre asta, dacă vrei.

De asemenea, atât timp cât nu există o mare cantitate de mail a fi trimise, aş recomanda reparcare mail prin furnizorii de servicii Internet sau DynDNS Outbound Hop Mail Service.

Dacă ISP prevede aceasta apoi mare, trebuie să-şi petreacă nimic în plus şi ştiţi dvs. de email va ieşi întotdeauna, şi, dacă furnizorul de servicii Internet, atunci nu te inregistrezi cu DynDNS, precum şi de dragul de £ 50 pe an, sau cam asa ceva, te ştiţi dvs. de e-mail va ajunge întotdeauna fără cheltuieli oră alungare ISP încercat să-mail din dosarul de spam.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 13 noiembrie 2008, 07:24
Noile state Group

Vă mulţumim pentru Serverguy dvs. de răspuns. Am vrut doar să vă asiguraţi că acesta este modul în care aceasta se face. Sper ca poate exista o ieftine veselă şi modul în care se face aceasta, dar nu a fost plin de speranţă. O sa-i lasa sa cunosc opţiunile lor, dar ar presupune că nu va pleca în această rută ca numai pentru o cameră de formare.
Mulţumesc pentru răspuns, aşa cum se dă-mi o mulţime de opţiuni pentru alţi clienţi

Noroc
Old 13 noiembrie 2008, 12:13
Moderator Group

hMailserver ar putea fi înfiinţat în liberă, în special în cazul în care acesta nu este misiunea critice prin e-mail.

La naiba, ai putea primi chiar de domeniu gratuit, cu o co.cc nume de domeniu.

Reply

Register

Marcaje