menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Microsoft Outlook cez server

Reply

Thread Tools
Old 11. novembra 2008, 03:50
Nový člen skupiny

Default Microsoft Outlook cez server

Dobrý deň, zákazník požiadal ako môžu mať užívatelia sadnúť na ktoromkoľvek počítači v počítačovej miestnosti a dostanete e-mail buď prostredníctvom aplikácie Outlook Express alebo Microsoft Outlook. Majú Windows Server 2003 a domény a každý užívateľ má svoje vlastné prihlasovacie údaje. Existuje 5 rôznych tried, ktoré využívajú miestnosti tak chcú každého užívateľa, aby si svoje vlastné veci. Vie niekto o spôsobe, ako to dosiahnuť.

Vďaka
Old 12.Novembra 2008, 15:20
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal bigyin View Post
Dobrý deň, zákazník požiadal ako môžu mať užívatelia sadnúť na ktoromkoľvek počítači v počítačovej miestnosti a dostanete e-mail buď prostredníctvom aplikácie Outlook Express alebo Microsoft Outlook. Majú Windows Server 2003 a domény a každý užívateľ má svoje vlastné prihlasovacie údaje. Existuje 5 rôznych tried, ktoré využívajú miestnosti tak chcú každého užívateľa, aby si svoje vlastné veci. Vie niekto o spôsobe, ako to dosiahnuť.

Vďaka
Ak chcete používať Outlook budete musieť hľadať buď v nastavení servera Exchange alebo Outlook iného podporovaná mail server. Ak chcete, aby sa plné funkcie aplikácie Outlook hoci, Exchange je najlepší, ale aj väčšina £ £ £ a najväčšia bolesť v prdel riadiť / admin.

Inteligentnejšími Mail je varianta, ale zase veľký (relatívne vzaté) peniaze, ale o niečo jednoduchšie admin. Mailenable je ďaleko a muchness.

Potom ti je možnosť Gmail. To by bol aspoň údržbu, ale drahšie, pretože sa vykonáva na účte za základ. Ty si ale, ako som povedal, dostanete veľmi ľahko a veľmi spoľahlivý email. Môžete použiť bez ohľadu na email vám páčia, podobne ako yourcompany@yourcompany.com

Potom je tu možnosť niečo podobného hMail Server. To by pravdepodobne najlepšou voľbou.

Je to zdarma poštový server, a môže byť inštalovaný na veľmi obmedzený hardware.

Je veľmi ľahké admin, ak sú pomerne IT pútavé, a open-source komunite podpora je veľmi dobrá.

To vám umožní používať s aplikáciou Outlook Express, alebo (I naozaj naznačujú vyhnúť Express .. je veľmi blízko je to rakev).

Môžete tiež použiť Thunderbird ...?

Ale podľa môjho názoru, mali by ste byť lepšie inštaláciu webového poštového klienta, napríklad Roundcube, a nechať ľudí používať tento prístup k e-mailu.

Týmto spôsobom sa mohli dostať na e-mailu odkiaľkoľvek, ak si to želal, je admin haly zaťaženia ľahšie, je oveľa rýchlejší naučiť sa tak menej help desk atď atď

Videl som tento typ nastavenia používa v situáciách, ako bys opísať, a zdá sa k práci veľmi dobre. Já tiež využiť pre svoj osobný e-maily a niektoré komerčné hosting, a tak by mohla vám sa pozrieť a vidieť, čo si myslíte? PM mi o tom, jestli chceš.

Tiež, ak sa nejedná o veľké množstvo mail zaslaná bych odporučiť zasielanie pošty prostredníctvom vášho ISP alebo DynDNS odchádzajúce poštu Hop Service.

Ak ste ISP poskytuje jej potom skvele, budete musieť stráviť nič extra a viete, že váš email bude vždy dostať von, a pokiaľ váš ISP nie je potom zaregistrovať DynDNS, a kvôli 50 libier za rok, alebo tak, je poznať Váš email bude vždy dorazí bez výdavkov hodiny prenasledoval ISP sa snaží dostať von z pošty spam zložku.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 13.listopadu 2008, 07:24
Nový člen skupiny

Vďaka Serverguy pre vašu odpoveď. Chcel som sa uistiť, že to je, ako to prebieha. Dúfal som, že tam môže byť lacná a veselá spôsobom to ale nebolo nadějně. I'll či viem, ale ich možnosti by sa predpokladať, že nebudú klesať, že jedinou cestou, ako školiace miestnosť.
Ďakujem za vašu vyčerpávajúcu odpoveď, pretože mi dáva veľa možností pre ostatných zákazníkov

Na zdravie
Old 13.listopadu 2008, 12:13
Moderátor skupiny

hMailserver by mohol byť zriadený zadarmo, a to najmä ak nie je kritický email.

Heck, môžete dokonca získať doménu zadarmo s co.cc doménové meno.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC jjuli Office & Aplikácie 0 11. júna 2009 15:52
Outlook Express Can, t Pripojte sa Môj Server dexterlevi Email, VoIP & IM Diskusia 1 25. február 2009 07:46
Vážne pracovné Situácia / Microsoft Outlook DonnyTEN Office & Aplikácie 1 15. februára 2009 21:34
Som pomocou aplikácie Microsoft Outlook a boli zaslané CollusionOfFate433 Email, VoIP & IM Diskusia 1 21. novembra 2008 05:18
Microsoft Outlook 2002 jmclcl Office & Aplikácie 1 17. januára 2008 18:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.