![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, клијент је питао како они могу да имају корисници сјести на било које ПЦ рачунар у соби и добити на е-маил или путем програма Оутлоок Експресс или Мицрософт Оутлоок. Имају Уиндоус 2003 сервер и домен и сваки корисник има своју пријаву. Постоји 5 различитих класа које користе соби тако они желе да сваки корисник има своје ствари. Се било ко кноткле над пут то. Хвала |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Паметније Маил опција, али опет велики (релативно говорећи) новац, али нешто лакше админ. Маиленабле је слично. Онда ти је опција Гмаил. То би било минимално одржавање, али скупо као што се ради на основу по налогу. Ништа међутим, као што сам рекао, доћи врло лако, врло поуздани е-поште. Можете користити све што желите, е-поште, као што ыоурцомпаны@ыоурцомпаны.цом Тада постоји могућност нешто слично хМаил Сервер. То ће вероватно бити најбоља опција. То је бесплатан маил сервера, и може се инсталирати на веома ограничен хардвер. Врло је једноставан за админ, као један дуг као те су релативно информатички памет, а опен соурце заједница подршка је веома добра. То ће вам користити са или Оутлоок Експресс (ЈА стварно предлажемо избегавање Експресс .. то је врло близу је лијес). Можете користити Тхундербирду ...? Али, по мом мишљењу, коју би било боље искључити инсталирање уеб заснива маил клијент, као што Роундцубе, и само се људи користе ово за приступ е-пошти. На тај начин они могао добити на е-пошту са било ког места, ако тако хтели, чини један админ пролише лоад лакше је пуно брже за научити, тако мање хелп деск итд Видео сам ову врсту сетуп користи у ситуацијама као што сте описали, а чини се да раде јако добро. Такође сам га користити за личну е-пошту и неки комерцијални хостинг, како би могао пустити да имате изглед и видети шта ви мислите? ПМ ме да, ако желите. Исто тако, докле год не постоји огроман се шаљу поштом, ја бих препоручио прослеђивање поште путем Вашег ИСП или ДынДНС Излазни Хоп Маил Сервице. Ако ИСП пружа онда одлично, морате потрошити ништа екстра и знате вашу е-маил ће увек изаћи, и ако ваш ИСП не пријавим онда са ДынДНС, а због £ 50 годину и тако, ти знати вашу е-маил стићи ће увек без трошења часова јурњава ИСП тежак за добити маил од спам фолдер.
|
| |||
| |||
| Сервергуы Хвала за одговор. ЈА праведан тражен да бисте били сигурни да је како је то учинио. Био сам тамо у нади мај бити јефтини и весела начин, али то није био обећавајући. Ја ћу нека знају свој опције, али би се претпоставити да ће не силази пут као да је само за тренинг соби. Хвала вам за вашу свеобухватан одговор, јер ми дају пуно опција и за остале кориснике Живели |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Оутлоок Експресс Могу, т Идите на Мој Сервер | декстерлеви | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 25 фебруар 2009 07:46 |
| Озбиљна ситуација Јоб / Мицрософт Оутлоок | ДонныТЕН | Оффице & Апплицатионс | 1 | 15 фебруар 2009 21:34 |
| Ја сам помоћу Мицрософт Оутлоок и послани су | ЦоллусионОфФате433 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 21 новембар 2008 05:18 |
| Мицрософт Оутлоок 2002 | јмцлцл | Оффице & Апплицатионс | 1 | 17 јануар 2008 18:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |