![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bir müşteri kullanıcıları nasıl olabilir istedi bir bilgisayar odası bir adet at otur ve e-posta yoluyla ya Outlook Express veya Microsoft Outlook almak. Bunlar bir Windows 2003 Server ve etki alanı ve her kullanıcının kendi giriş var var. 5 farklı sınıflar böylece her kullanıcı kendi şeyler yapmak istiyorsanız bu oda kullanırlar. Herkes bunun bir yol biliyor mu. Teşekkürler |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
(Göreceli olarak), ama biraz daha kolay yönetim para konuşan Smarter Posta bir seçenek, ancak yine büyük. Mailenable hemen hemen biridir. Sonra sana Gmail'in bu seçenektir. Bu, en az bakım, olur ama pahalı olarak bir hesap başına esasına göre yapılır. Dediğim gibi Ancak, çok kolay, çok güvenilir bir e-posta var. Whatever you like gibi e-posta kullanabilirsiniz yourcompany@yourcompany.com Sonra hMail Sunucu gibi bir seçenektir. Bu belki en iyi seçenek olacaktır. Bu ücretsiz bir e-posta sunucusu ve çok sınırlı donanım yüklü olabilir. Bu çok yönetici için, sürece nispeten BT kavrayış, ve açık kaynak topluluğuna destek çok iyi kolaydır. Bu Outlook veya Express ile kullanmak (Gerçekten Hızlı kaçınarak öneririz izin verir .. bu çok's tabut) yakın. Ayrıca Thunderbird kullanabilirsiniz ...? Roundcube gibi Ama benim görüşüme göre, siz bir Web tabanlı yüklemek daha iyi olacak posta istemcisi, ve insanların e-posta erişimi için izin kullanmak. Onlar her yerde eğer çok istedim, bu yönetici kolay kolay dökme yük gelen e-posta alırken bu şekilde, çok çok az büro vs vs yardım öğrenmek için hızlı bir Ben tarif kurulumu gibi durumlarda kullanılan bu tür gördüm ve çok iyi çalışmıyor gibi görünüyor. Ayrıca kişisel e-posta ve bazı ticari barındırma, bu nedenle, bir bakın ve ne düşündüğünüzü görmek misin için kullanılır? PM Hakkımda eğer istiyorum. Ayrıca sürece, posta için bir büyük miktarda gönderiliyor değil, senin ISP veya DynDNS Giden Posta Hop Hizmet aracılığıyla posta geçişi tavsiye ediyoruz. Eğer ISS sonra büyük sağlar, size hiçbir ek harcama yapmak ve e-posta her zaman elde biliyorum, ve ISS'niz sonra DynDNS kaydolduğunuzda değildir ve £ 50 adına bir yıl kadar için, e-posta her zaman harcama saat olmadan ISS'lerin spam klasörün posta çıkmak çalışırken takip gelecek biliyorum.
|
| |||
| |||
| Cevap Serverguy için teşekkür ederiz. Sadece bu nasıl yapılır emin olmak istedim. Orada da bir ucuz ve keyifli yol olabilir ama umut verici değildi umuyordum. Ben onların seçenekleri biliyorum ama izin edeceğiz onlar gibi bir eğitim odası ve sadece bu rota aşağı geçmeyeceği tahmin ediyorum. Teşekkür ederim sizin kapsamlı yanıt olarak beni diğer müşteriler için seçenekleri çok vermek Peynir |