менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Microsoft Outlook через сервер

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2008, 03:50
Нові члени групи

Привіт, Клієнт запитує, яким чином вони можуть мати користувачі сісти на будь-який ПК в комп'ютерному класі і отримати свою електронну пошту або через Outlook Express або Microsoft Outlook. Вони Windows Server 2003 і домен, і кожен користувач має свій Логін. Є 5 різних класів, які використовують у кімнаті, щоб вони хочуть кожному користувачу мати свій власний матеріал. Хто-небудь знає спосіб зробити це.

Спасибо
Old 12 листопада 2008, 15:20
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав bigyin View Post
Привіт, Клієнт запитує, яким чином вони можуть мати користувачі сісти на будь-який ПК в комп'ютерному класі і отримати свою електронну пошту або через Outlook Express або Microsoft Outlook. Вони Windows Server 2003 і домен, і кожен користувач має свій Логін. Є 5 різних класів, які використовують у кімнаті, щоб вони хочуть кожному користувачу мати свій власний матеріал. Хто-небудь знає спосіб зробити це.

Спасибо
Якщо ви хочете використовувати Outlook ви збираєтеся необхідно дивлячись ні на створення сервера Exchange, Outlook або інший підтримуваних поштових серверів. Якщо ви хочете всі можливості Outlook хоча, біржа є кращим, але й самі £ £ £ і найбільший болем у дупі, щоб керувати / Admin.

Smarter Mail є альтернативою, але знову-таки великий (порівняно) гроші, але трохи простіше адміністратора. MailEnable це майже однаково.

Тоді тобі це варіант Gmail. Це буде найменш обслуговуванні, але дорого, як це зроблено на одному акаунті основі. Однак Ви, як я вже сказав, отримати дуже легко, дуже надійною електронною поштою. Ви можете використовувати будь-який електронної пошти, як, наприклад yourcompany@yourcompany.com

Тоді є можливість щось на зразок hMail Server. Це, ймовірно, буде кращим варіантом.

Це безкоштовний поштовий сервер і можливо встановлена на дуже обмеженому обладнанні.

Це дуже легко адміністратору, якщо ви відчуваєте себе відносно ІТ кмітливість, і відкрита підтримка спільноти джерелом є дуже гарним.

Це дозволить використовувати його або Outlook Express (я дійсно пропоную уникати Express .. вона дуже близька його труну).

Ви також можете використовувати Thunderbird ...?

Але, на мій погляд, ти б краще установці веб поштовий клієнт, як Roundcube, і дозволити людям використовувати його для доступу до електронної пошти.

Таким чином, вони можуть отримати в електронній пошті з будь-якого місця, якщо ти так хотів, він робить Admin пролити навантаження простіше, набагато швидше навчитися отже, менш Help Desk т.д і т.п.

Я бачив таку настройку використовуватися в ситуаціях, подібних вам описати, і все працює дуже добре. Я також використовувати його для особистої електронної пошти і деякі комерційні хостинг, таким чином можна побачити і побачити, що ви думаєте? PM мені про це, якщо хочете.

Крім того, поки не існує величезний обсяг пошти відправляються, я б порекомендував ретрансляцію пошти через вашого провайдера або DynDNS вихідної пошти Hop служби.

Якщо провайдер надає тоді більше, вам доведеться витрачати нічого зайвого, і ви знаєте вашу електронну завжди буде вийти, а якщо ваш провайдер не то знайомий з DynDNS, і заради 50 фунтів стерлінгів на рік або близько того, ви знаю вашої електронної пошти буде завжди вдається досягти, не витрачаючи години карбування провайдери намагаються отримати пошту від спаму.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 13 листопада 2008, 07:24
Нові члени групи

Serverguy Спасибі за Вашу відповідь. Я просто хотів переконатися, що це, як це робиться. Я сподівався, може бути дешевою і веселий спосіб зробити це, але не надію. Я дам їм знати свої варіанти, але буде припускати вони не будуть рухатися по цьому маршруту як її тільки для цієї мети приміщенні.
Thankyou за всеосяжний відповідь, як дати мені багато посилань на інші клієнти

Ура
Old 13 листопада 2008, 12:13
Модератор групи

hMailserver може бути створений для вільного, особливо якщо вона не є критично важливою електронною поштою.

Чорт, ви можете навіть отримати домен безкоштовно з co.cc доменне ім'я.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.