![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Чудя се дали някой може да ми помогнете с някои съвети. Имам няколко POP3 пощенски кутии и сайт с домейн на приемащата компания, но си имейл услугата оставя нещо, което да се желае. Така че аз искам да се движат или да ми пощенски кутии в друга приемащата компания. Това, което съм се чудех какво стъпки трябва да се вземе, тъй като аз не разполагат с достъп до сървъра. Бих се съмнявате Бих запитване някои билет или код от текущите ми домакин доставчик, но ситуацията е, че всеки нов имейл пощенска кутия създам за новата домакин трябва да използват домейна на текущата ми уеб хост. Ако това не е така, ще трябва да преместите моя домейн на нов имейл домакин, както и? например имейл адрес с настоящите домакин е било surname@hostcompany.co.uk или домейна се surname@ourcompany.ac.uk Може би, ако аз не искам да се движи на домейна след това има няколко начина за определяне на някои конфигурацията на новия ми домакин към точка към домейна по текущата домакин? Ако не направи сам ясни, моля попитайте за по-нататъшна информация Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не трябва да е в състояние да бъде домакин на имейл някои мястото и webstie някои място другаде. Аз го притежавате домейн име (ourname.com) Трябва да зададете DNS така както MX Запис пункта до новия сървър / имейл домакин, но поддържа регистър, сочещи към текущия си домакин за уебсайт. Най-добрият начин за това е да се свържете с дружеството. Въпреки това, тя вероятно ще бъде по-добре, по-евтини и по-надеждно да се движи всичко на нов домакин, тъй като, ако настройката е нежелана електронна поща, тогава на хостинг-вероятно е добре.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е най-добрият домакин Услугата, за да използвам? | im407 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 1-ви октомври 2009 година 04:58 |
| Евтини Благонадежден Уеб домакин - One.com? | Том Billington | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 12 | 4 Март 2009 12:43 |
| Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! | NeuroDrive | PC & конзолата Gaming | 1 | 4 февруари 2009 04:19 |
| Помощ С Избор домакин | mbonwick | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 22 Feb 2008 04:04 |
| Регистриране на вашия домейн с уеб-домакин | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 7 юни 2007 08:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |