menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Přesunu poštovních schránek na nový host

Reply

Thread Nástroje
Old 5 ledna 2009, 04:08
Nový člen skupiny

Default Přesunu poštovních schránek na nový host

Zdravím všechny,

Zajímalo by mě, jestli někdo mi může pomoci s některými poradenství. Mám několik POP3 schránky a webové stránky s doménou v hostitelské společnosti, ale jejich e-mailové služby, zbývá ještě leccos vykonat. Tak jsem se chtějí přestěhovat nebo obnovit mé schránky do jiné hostitelské společnosti.

Co jsem se zeptat, jaké kroky musím vzít, protože nemám přístup k e-mailový server. Já bych podezření bych požádat některé jízdenky nebo kód z mých současných host poskytovatele, ale situace je v tom, že žádné nové e-mailové schránky jsem vytvořit na nové hostitelské měli používat doménu můj současný web host. Pokud tomu tak není, budu muset přestěhovat mé domény na nový email host stejně?

například e-mailovou adresu s aktuálním host je buď surname@hostcompany.co.uk nebo domény je surname@ourcompany.ac.uk

Možná, že když nechci přesunout doménu pak je tam nějaký způsob stanovení některých config na můj nový host na bod do domény na současné host?

Pokud jsem nebyl sám jasné, zeptejte se na další podrobnosti

Díky
Old 6 ledna 2009, 15:11
Moderátor skupiny

Default Přesunu poštovních schránek na nový host

Ty by měly být schopny hostit email nějaké místo a webstie některé místo jinde.

Beru to vám vlastní doménové jméno (ourname.com)

Musíte nastavit DNS tak jako MX záznamu bodů na nový server / email host, ale vést záznam ukazuje na vaši aktuální Host na webových stránkách.

Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, by se obrátit na společnost.

Nicméně, to by asi bylo lepší, levnější a spolehlivější přesunout vše do nového hostitele, jako v případě, že nastavení je nevyžádané e-maily, pak se pravděpodobně hostování je dobře.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký je nejlepší Host služby využívat? im407 Web Design, hosting & SEO 4 1.října 2009 04:58
Levné Spolehlivá Web Host - One.com? Tom Billington Web Design, hosting & SEO 12 4. březen 2009 12:43
Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! NeuroDrive PC a herní konzole 1 4. února 2009 04:19
Nápověda S Volba hostitelského mbonwick Web Design, hosting & SEO 5 22. únor 2008 04:04
Registrace domény s webovou hostitelskou alexderwolf Web Design, hosting & SEO 3 7. červen 2007 08:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.