μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Μετακίνηση γραμματοκιβωτίων σε νέες υποδοχής

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 04:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μετακίνηση γραμματοκιβωτίων σε νέες υποδοχής

Γεια σας όλους,

Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποιες συμβουλές. Έχω πολλά γραμματοκιβώτια POP3 και μια ιστοσελίδα με το όνομα σε μια εταιρεία υποδοχής, αλλά τους email υπηρεσία να έχει. Γι 'αυτό θέλω να μετακινήσετε ή να ξαναδημιουργήσετε μου γραμματοκιβώτια υποδοχής σε άλλη εταιρεία.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι μέτρα πρέπει να ληφθούν, καθώς δεν έχουν πρόσβαση στο mail server. Θα ύποπτος θα ζητήσει κάποια εισιτηρίου ή από κωδικό μου τρέχουσα υποδοχής παρόχου, αλλά η κατάσταση είναι ότι κάθε νέο email γραμματοκιβώτιό μου σχετικά με τη δημιουργία νέων υποδοχής θα πρέπει να χρησιμοποιεί το όνομα του τρέχοντος web υποδοχής. Αν αυτό δεν συμβαίνει, θα πρέπει να προχωρήσουμε τομέα μου στο νέο email και υποδοχής;

π.χ. μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την τρέχουσα υποδοχής είτε surname@hostcompany.co.uk ή το όνομα που surname@ourcompany.ac.uk

Ίσως αν δεν θέλουν να κάνουν το domain τότε υπάρχει κάποιο τρόπο καθορισμού config σε ορισμένα νέα μου με το σημείο υποδοχής στον τομέα κατά το τρέχον υποδοχής;

Αν δεν έχω γίνει σαφής εμένα, ρωτήστε για περισσότερες λεπτομέρειες

Ευχαριστώ
Old 6 Ιανουαρίου του 2009, 15:11
Συντονιστής Ομάδας

Default Μετακίνηση γραμματοκιβωτίων σε νέες υποδοχής

Θα πρέπει να είναι σε θέση να φιλοξενήσει το email και κάποιο μέρος της webstie κάπου αλλού.

Θεωρώ ότι το δικό σας domain name (ourname.com)

Θα πρέπει να ρυθμίσετε το DNS, έτσι ώστε μέχρι το MX Record σημεία με το νέο server / email υποδοχής, αλλά διατηρεί την εγγραφή A Υπενθυμίζοντας τις τρέχουσες υποδοχής για την ιστοσελίδα.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Ωστόσο, θα ήταν ίσως να είναι καλύτερη, φθηνότερη και πιο αξιόπιστη για να μετακινήσετε τα πάντα για να φιλοξενήσει ένα νέο, ως εάν η εγκατάσταση είναι junk email, τότε ίσως είναι η φιλοξενία του.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία υποδοχής να χρησιμοποιήσετε; im407 Web Design, Hosting & SEO 4 1 Οκτωβρίου 2009 04:58
Φτηνές Αξιόπιστο Web Host - One.com; Tom BILLINGTON Web Design, Hosting & SEO 12 4η Μαρ 2009 12:43
Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! NeuroDrive PC & Console Gaming 1 4 Φεβ 2009 04:19
Βοήθεια στην επιλογή υποδοχής mbonwick Web Design, Hosting & SEO 5 22 Φεβ 2008 04:04
Η εγγραφή σας domain name με ένα web υποδοχής alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 3 7 Ιουν 2007 08:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.