manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Premještanje na novi host sanduccichima

Reply

Thread Tools
Old 5 siječnja 2009, 04:08
Novi član grupe

Default Premještanje na novi host sanduccichima

Pozdrav svima,

Pitam ako netko može pomoć mene sa neki savjet. Imam nekoliko sanduccichima POP3 i web stranicu sa domenom na domaćinu, ali njihova usluga e-pošte ostavlja nešto da se željeni. Zato želim premjestiti ili vraćanja moje sanduccichima na drugi host tvrtke.

Što sam zadivljen koraka je ono što mi treba za snimanje jer nemam pristup na mail serveru. Htjela bih osumnjičenog zahtjev karte ili kôd neke od moje trenutne host provajdera, ali situacija je da bilo koje nove e-poštanski sandučić ja napravim na novi host trebali koristiti domenu moje trenutne web domaćin. Ako to nije slučaj, bio mi je potreban za pomicanje mojoj domeni na novu e-poštu kao domaćin?

npr. e-mail adresu sa sadašnjom domaćin je bilo surname@hostcompany.co.uk ili domene se surname@ourcompany.ac.uk

Možda ako ne želite preseliti domenu onda postoji neki način postavljanja neki config na moj novi domaćin pokažite na domenu na trenutnom host?

Ako sam sebe ne stvorena jasna, molim pitajte za dalje detalje

Hvala
Old 6 sječnja 2009, 15:11
Moderator / ica grupe

Default Premještanje na novi host sanduccichima

Trebali biste biti u mogućnosti ugostiti neke poruke e-pošte mjesto i neki webstie drugo mjesto.

JA uzeti to ti vlastiti naziv domene (ourname.com)

Morate postaviti DNS se tako kao MX Record ukazuje na novi server / host e-pošte, ali držati rekord pokazujući na svoj trenutni domaćin za web lokaciju.

Najbolji način za to bi bilo da se obratite tvrtki.

Međutim, to će vjerojatno biti još bolji, jeftiniji i pouzdanije premjestiti sve na novi host, kao da je e-pošta Postavljanje je junk, onda je vjerojatno hosting as well.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji je najbolji Host Servis za korištenje? im407 Web Dizajn, Hosting & SEO 4 1. listopada 2009 04:58
Jeftini Pouzdan Web Host - One.com? Tom Billington Web Dizajn, Hosting & SEO 12 4. ožujak 2009 12:43
Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! NeuroDrive PC & konzole Igre 1 4. veljača 2009 04:19
Pomoć s Odabir domaćina mbonwick Web Dizajn, Hosting & SEO 5 22. veljača 2008 04:04
Registriranje ime Vaše domene uz web host alexderwolf Web Dizajn, Hosting & SEO 3 7. lipnja 2007 08:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.