![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Pitam ako netko može pomoć mene sa neki savjet. Imam nekoliko sanduccichima POP3 i web stranicu sa domenom na domaćinu, ali njihova usluga e-pošte ostavlja nešto da se željeni. Zato želim premjestiti ili vraćanja moje sanduccichima na drugi host tvrtke. Što sam zadivljen koraka je ono što mi treba za snimanje jer nemam pristup na mail serveru. Htjela bih osumnjičenog zahtjev karte ili kôd neke od moje trenutne host provajdera, ali situacija je da bilo koje nove e-poštanski sandučić ja napravim na novi host trebali koristiti domenu moje trenutne web domaćin. Ako to nije slučaj, bio mi je potreban za pomicanje mojoj domeni na novu e-poštu kao domaćin? npr. e-mail adresu sa sadašnjom domaćin je bilo surname@hostcompany.co.uk ili domene se surname@ourcompany.ac.uk Možda ako ne želite preseliti domenu onda postoji neki način postavljanja neki config na moj novi domaćin pokažite na domenu na trenutnom host? Ako sam sebe ne stvorena jasna, molim pitajte za dalje detalje Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali biste biti u mogućnosti ugostiti neke poruke e-pošte mjesto i neki webstie drugo mjesto. JA uzeti to ti vlastiti naziv domene (ourname.com) Morate postaviti DNS se tako kao MX Record ukazuje na novi server / host e-pošte, ali držati rekord pokazujući na svoj trenutni domaćin za web lokaciju. Najbolji način za to bi bilo da se obratite tvrtki. Međutim, to će vjerojatno biti još bolji, jeftiniji i pouzdanije premjestiti sve na novi host, kao da je e-pošta Postavljanje je junk, onda je vjerojatno hosting as well.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji je najbolji Host Servis za korištenje? | im407 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 1. listopada 2009 04:58 |
| Jeftini Pouzdan Web Host - One.com? | Tom Billington | Web Dizajn, Hosting & SEO | 12 | 4. ožujak 2009 12:43 |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Pomoć s Odabir domaćina | mbonwick | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 22. veljača 2008 04:04 |
| Registriranje ime Vaše domene uz web host | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 7. lipnja 2007 08:17 |
| Thread Tools | |
| |