![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, Kíváncsi vagyok, ha valaki tud segítsen nekem néhány tanácsot. Nekem van több POP3-postafiókok és a honlap domain egy befogadó társaság, de az e-mail szolgáltatást is hagy maga után kívánnivalót. Szóval szeretnénk áthelyezni vagy recreate én postafiókokkal egy másik fogadó társaság. Amit tudni kell, milyen lépésekre van szükség, hogy mióta nem férnek hozzá az e-mail kiszolgálóról. Azt gyanítom azt kérésre néhány jegyet vagy kódot jelenlegi fogadó szolgáltató, de a helyzet az, hogy minden új e-mail postafiókot létre az új fogadó kell használni a domaint a jelenlegi web host. Ha ez nem így lenne szükségem, hogy én a területen az új e-mail fogadó is? például egy e-mail címet a jelenlegi fogadó vagy surname@hostcompany.co.uk vagy a domain alatt surname@ourcompany.ac.uk Talán, ha nem akarjuk, hogy a domain, akkor van-e valamilyen módon az egyes konfigurációs beállítás az én új fogadó pontja a terület jelenleg a fogadó? Ha még nem tette egyértelművé magam, kérjük, további részletekért Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell tenni, hogy a fogadó e-mail néhány helyen, és a néhány helyen webstie mást. Azt hiszem te saját domain nevet (ourname.com) Meg kell állítani a DNS-ig úgy, mint az MX rekord mutat az új szerver / email befogadó, hanem tartsa a rekord mutatva a jelenlegi címe a weboldalon. A legjobb módja az lenne, hogy ez a kapcsolat a vállalat számára. Ez azonban valószínűleg jobb, olcsóbb és megbízhatóbb, hogy mindent az új fogadó, mint az e-mail beállítása a szemét, akkor az valószínűleg a tárhely is.