![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם אני תוהה אם מישהו יכול לעזור לי עם כמה עצות. יש לי מספר תיבות דואר POP3 ו אתר עם התחום על החברה המארחת, אלא משאיר את שירות הדוא"ל משהו להיות הרצוי. אז אני רוצה לשחזר או להעביר את תיבות הדואר כדי לארח חברה אחרת. מה אני תוהה מה היא צעדים אני צריך לנקוט מאז אין לי גישה אל שרת הדואר. הייתי חשוד הייתי קצת לבקש כרטיס או קוד הנוכחית שלי לארח ספק, אבל המצב הוא שכל הדוא"ל החדשה אני יוצר על תיבת הדואר החדש ישתמש מארח את תחום האינטרנט הנוכחי שלי המארח. אם זה לא המקרה, הייתי צריך להעביר את התחום כדי לארח את הדוא"ל החדשה גם כן? לדוגמה, כתובת דוא"ל עם הנוכחי הוא גם מארח surname@hostcompany.co.uk או את התחום להיות surname@ourcompany.ac.uk אולי אם אני לא רוצה להעביר את התחום אז הוא שם קצת דרך הגדרת תצורה כמה לארח בבית החדש שלי כדי להצביע על התחום בבית המארח הנוכחי? אם אני לא עשה את עצמי ברור, אנא שאל לפרטים נוספים תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה אמור להיות מסוגל לארח את הדוא"ל מקום ואת webstie מקום אחר. אני לוקח את זה אתה בעל שם התחום (ourname.com) אתה צריך להגדיר את ה-DNS על כך את רישום ה-MX מצביע על השרת החדש / מארח דוא"ל, אבל לשמור את תיעוד המצביע כדי הנוכחית מארח עבור אתר האינטרנט. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת יהיה על מנת ליצור קשר עם החברה. עם זאת, הוא כנראה היה להיות טוב יותר, זול יותר ויותר אמינה להעביר הכל כדי לארח חדשה, כאילו דוא"ל הזבל ההתקנה, ולאחר מכן את האירוח כנראה גם כן.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הוא מארח את השירות הטוב ביותר כדי להשתמש? | im407 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | 1 אוקטובר 2009 04:58 |
| Cheap Reliable האינטרנט המארח - One.com? | טום Billington | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 12 | 4th מרץ 2009 12:43 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| עזרה עם בחירת מארח | mbonwick | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 22 פבר 2008 04:04 |
| רושם את שם התחום אינטרנט לארח | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 7 יוני 2007 08:17 |
| שרשרת כלים | |
| |