mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Persikėlimas į naują priimančiąją dėžutės

Reply

Temos įrankiai
Old 5 sausis 2009, 04:08
Naujas Narys

Default Persikėlimas į naują priimančiąją dėžutės

Hello all,

Įdomu, jei kas nors gali man padėti keletas patarimų. Turiu keletą POP3 pašto dėžučių ir su domeno priimančiosios bendrovės interneto tinklalapyje, tačiau savo elektroninio pašto paslauga lapai galėtų būti geriau. Taigi aš noriu perkelti ar atkurti savo pašto dėžutės į kitą priimančios įmonės.

Kas aš esu, yra įdomu, kokių veiksmų turėčiau imtis, nes aš neturiu prieigos prie pašto serverio. Norėčiau įtarti Norėčiau paprašyti kai bilietas arba kodas iš mano dabartinės buvimo teikėjui, tačiau situacija, kad bet kokios naujos pašto dėžutės galiu sukurti pagal naują priimančiąją turėtų naudoti savo esamą interneto domenų. Jei tai neįmanoma, man reikia perkelti savo domeną į naują elektroninio pašto serveryje, gerai?

pavyzdžiui, elektroninio pašto adresą su dabartinės host arba surname@hostcompany.co.uk arba domeną surname@ourcompany.ac.uk

Galbūt jeigu aš nenoriu, kad perkelti domeno gi ten kai kurie nustatyti tam config ne mano nauja priimančioji iki punkto domenas dabartinę buvimo būdas?

Jeigu aš nepadarė save matyti, prašome kreiptis dėl papildomos informacijos

Ačiū
Old 6 sausis 2009, 15:11
Moderatorius Grupė

Default Persikėlimas į naują priimančiąją dėžutės

Jums turėtų būti suteikta galimybė priimančiojoje paštu kai kurios vietos ir webstie kai kurios vietos kitur.

Aš manau, jūs savo domeno vardą (ourname.com)

Jums reikia nustatyti DNS iki taip Record atkreipia dėmesį į naują serverį / el kompiuterio, bet išlaikyti Įrašai, nurodyti dabartinę buvimo svetainėje.

Geriausias būdas tai padaryti būtų kreiptis į įmonę.

Tačiau, turbūt būtų geriau, pigiau ir patikimiau perkelti viską į naują priimančiąją, nes jei email setup yra šiukšlių, tada vyksta tikriausiai taip pat.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Koks yra geriausias Host Service naudoti? im407 Web Design, Hosting & SEO 4 1 spalis 2009 04:58
Pigūs Reliable Web Host - One.com? Tomas Billington Web Design, Hosting & SEO 12 4 kovas 2009 12:43
Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! NeuroDrive PC & konsolės Žaidimai 1 4 vasaris 2009 04:19
Pagalba išrinkdami Host mbonwick Web Design, Hosting & SEO 5 22 vasaris 2008 04:04
Registruojant domeno vardą su web host alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 3 7 birželis 2007 08:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.