![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Įdomu, jei kas nors gali man padėti keletas patarimų. Turiu keletą POP3 pašto dėžučių ir su domeno priimančiosios bendrovės interneto tinklalapyje, tačiau savo elektroninio pašto paslauga lapai galėtų būti geriau. Taigi aš noriu perkelti ar atkurti savo pašto dėžutės į kitą priimančios įmonės. Kas aš esu, yra įdomu, kokių veiksmų turėčiau imtis, nes aš neturiu prieigos prie pašto serverio. Norėčiau įtarti Norėčiau paprašyti kai bilietas arba kodas iš mano dabartinės buvimo teikėjui, tačiau situacija, kad bet kokios naujos pašto dėžutės galiu sukurti pagal naują priimančiąją turėtų naudoti savo esamą interneto domenų. Jei tai neįmanoma, man reikia perkelti savo domeną į naują elektroninio pašto serveryje, gerai? pavyzdžiui, elektroninio pašto adresą su dabartinės host arba surname@hostcompany.co.uk arba domeną surname@ourcompany.ac.uk Galbūt jeigu aš nenoriu, kad perkelti domeno gi ten kai kurie nustatyti tam config ne mano nauja priimančioji iki punkto domenas dabartinę buvimo būdas? Jeigu aš nepadarė save matyti, prašome kreiptis dėl papildomos informacijos Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums turėtų būti suteikta galimybė priimančiojoje paštu kai kurios vietos ir webstie kai kurios vietos kitur. Aš manau, jūs savo domeno vardą (ourname.com) Jums reikia nustatyti DNS iki taip Record atkreipia dėmesį į naują serverį / el kompiuterio, bet išlaikyti Įrašai, nurodyti dabartinę buvimo svetainėje. Geriausias būdas tai padaryti būtų kreiptis į įmonę. Tačiau, turbūt būtų geriau, pigiau ir patikimiau perkelti viską į naują priimančiąją, nes jei email setup yra šiukšlių, tada vyksta tikriausiai taip pat.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Koks yra geriausias Host Service naudoti? | im407 | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 1 spalis 2009 04:58 |
| Pigūs Reliable Web Host - One.com? | Tomas Billington | Web Design, Hosting & SEO | 12 | 4 kovas 2009 12:43 |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Pagalba išrinkdami Host | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 22 vasaris 2008 04:04 |
| Registruojant domeno vardą su web host | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 7 birželis 2007 08:17 |
| Temos įrankiai | |
| |