mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Moving pastkastītes uz jaunām mītnes

Reply

Thread Tools
Old 5 janvāris 2009, 04:08
New Member Group

Hello all,

Nez, ja kāds var man palīdzēt ar padomu. Man ir vairāki POP3 pastkastes un mājas lapas ar domēna par uzņēmējas sabiedrības, bet to email service varēja būt vēlama. Tāpēc es gribu pārvietot vai atjaunot manas pastkastītes uz citu uzņēmēju sabiedrību.

Ko es domāju ir, kādi pasākumi man jāveic, jo man nav piekļuves pasta serveri. Es aizdomas, es gribētu lūgt kādu biļeti vai kodu no manas pašreizējās uzņēmējas sniedzēju, bet situācija ir tāda, ka jebkurš jauns e-pasta pastkasti es izveidoju par jaunu uzņemšanas jāizmanto domēna ar manu pašreizējo Web Host. Ja tas tā nav gadījumā, tas man būtu vajadzīgs pārvietot mana domēna uz jauno e-pasta uzņēmējas, kā arī?

piemēram, e-pasta adresi, ar pašreizējo mītnes ir vai nu surname@hostcompany.co.uk vai domēnu surname@ourcompany.ac.uk

Varbūt, ja es nevēlos, lai pārvietotos domēna tad pastāv kaut kādā veidā noteikt dažu config pie sava jaunā uzņemšanas norādīt uz domēna pēc pašreizējām uzņemšanas?

Ja man nav veikti sevi skaidrs, lūdzu, lūgt papildu informāciju

Pateicība
Old Janvāris 6, 2009, 15:11
Moderator Group

Jums jāspēj uzņemt e-pastu kaut kur un webstie kaut kur citur.

Es to jums pieder domēna nosaukumu (ourname.com)

Jāiestata DNS izveidota, lai MX ieraksts norāda uz jaunu serveri / email uzņēmēja, bet paturēt Ierakstīt Norādot uz jūsu pašreizējo Host, lai tīmekļa vietnē.

Labākais veids, kā to panākt, būtu jāsazinās ar uzņēmumu.

Tomēr tas droši vien būtu labāk, lētākas un uzticamākas pārvietot visu, lai jaunā uzņēmēja, kā e-pasta iestatīšana ir junk, tad uzņemšanas droši vien ir labi.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.