![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, Zastanawiam się czy ktoś może mi pomóc z niektórych porad. Mam kilka skrzynek pocztowych POP3 i witryny z domeny na komputerze firmy, ale ich usługi poczty e-mail pozostawia coś do życzenia. Więc chcę przenieść lub odtworzyć moje skrzynek do innego hosta firmy. Co ja zastanawiałem się, jakie kroki należy podjąć, gdyż nie mam dostępu do serwera pocztowego. Chciałbym podejrzanego chciałbym zwrócić niektórych bilet lub kodu z mojego obecnego gospodarza usługodawcy, ale sytuacja jest, że wszelkie nowe skrzynki e-mail utworzyć na nowym gospodarzem powinna używać domeny internetowej mojego obecnego gospodarza. Jeśli tak nie jest, to trzeba przejść mojej domeny do nowej wiadomości e-mail oraz gospodarza? np. adres e-mail z obecnym gospodarzem jest surname@hostcompany.co.uk lub domenę surname@ourcompany.ac.uk Może jeśli nie chcę, aby przenieść domenę następnie istnieje jakiś sposób ustalania niektórych konfiguracji w moim nowym gospodarzem, aby wskazywał domeny na obecnym gospodarzem? Jeśli nie mam sobie jasne, proszę poprosić o dalsze szczegóły Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinniśmy być w stanie przyjąć do wiadomości miejsce i strony internetowych miejsce innego. Ja biorę to jesteś właścicielem domeny (ourname.com) Musisz ustawić DNS aż tak MX Zapis wskazuje na nowy serwer / email przyjmującego, ale na bieżąco A Record Zwracając się do aktualnej Host na stronie. Najlepszym na to sposobem byłoby skontaktować się z firmą. Jednakże, to będzie prawdopodobnie lepsze, tańsze i bardziej niezawodne, aby przenieść wszystko do nowego gospodarza, jakby email instalacji śmieci, a następnie przyjęciu prawdopodobnie jest tak dobrze.
![]() |
|
| Zakładki |