![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, Mă întreb dacă cineva poate să mă ajute cu nişte sfaturi. Am mai multe cutii poştale POP3 şi un site pe un domeniu cu societatea gazdă, dar serviciul lor de e-mail ceva lasă de dorit. Aşa că aş vrea să mutaţi sau să-mi cutiile poştale pentru a recrea o altă gazdă companiei. Ce mă întrebam ce este paşi am nevoie pentru a lua, deoarece nu am acces la server de mail. Mi-ar suspecta aş cere unele bilet sau cod de la furnizorul meu de gazdă curent, dar situaţia este că orice nouă căsuţă poştală de e-mail pot crea pe noi gazdă ar trebui să utilizeze domeniul meu actual web gazdă. În cazul în care nu este cazul, aş avea nevoie pentru a muta domeniul meu la noua gazdă, precum şi de e-mail? de exemplu, o adresa de e-mail cu actuala gazdă este fie surname@hostcompany.co.uk sau de domeniu fiind surname@ourcompany.ac.uk Poate dacă nu vreau să se mute în domeniu, atunci este o modalitate de a stabili unele de configurare de la noua mea gazdă la punct pentru a domeniului la curent gazdă? Dacă nu am făcut eu clar, vă rugăm să întrebaţi pentru detalii suplimentare Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a găzdui un loc de e-mail, precum şi unele webstie altcineva. Cred că vă propriul nume de domeniu (ourname.com) Ai nevoie pentru a seta DNS astfel încât până la înregistrarea MX puncte la noul server / e-mail-gazdă, dar păstrează un registru care să indice către dvs. curente gazdă pentru site-ul web. Cel mai bun mod de a face acest lucru ar fi să contactaţi compania. Cu toate acestea, ar fi probabil mai bine, mai ieftin şi mai de încredere pentru a muta totul la o nouă gazdă, ca în cazul în care este junk e-mail de configurare, atunci, probabil, este de hosting, de asemenea.
![]() |
|
| Marcaje |