menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Presunu poštových schránok na nový hosť

Reply

Thread Tools
Old 5 januára 2009, 04:08
Nový člen skupiny

Default Presunu poštových schránok na nový hosť

Zdravím všetkých,

Zaujímalo by ma, či niekto mi môže pomôcť s niektorými poradenstvo. Mám niekoľko POP3 schránky a webové stránky s doménou v hostiteľskej spoločnosti, ale ich e-mailové služby, je ešte čo zlepšovať. Tak som sa chcú presťahovať alebo obnoviť mojej schránky do inej hostiteľskej spoločnosti.

Čo som sa opýtať, aké kroky musím vziať, pretože nemám prístup k e-mailový server. Já bych podozrenie bych požiadať niektoré cestovné lístky alebo kód z mojich súčasných hosť poskytovateľa, ale situácia je v tom, že žiadne nové e-mailovej schránky som vytvoriť na novej hostiteľskej mali používať doménu môj súčasný web hosť. Ak tomu tak nie je, budem musieť presťahovať mojej domény na nový email hosť rovnako?

napríklad e-mailovú adresu s aktuálnym hosť je buď surname@hostcompany.co.uk alebo domény je surname@ourcompany.ac.uk

Možno, že ak nechcem presunúť doménu potom je tam nejaký spôsob stanovenia niektorých config na môj nový hosť na bod do domény na súčasnej hosť?

Ak som nebol sám jasné, obráťte sa na ďalšie podrobnosti

Vďaka
Old 6 januára 2009, 15:11
Moderátor skupiny

Default Presunu poštových schránok na nový hosť

Tie by mali byť schopné hostiť email nejaké miesto a webstie niektoré miesto inde.

Beriem to vám vlastné doménové meno (ourname.com)

Musíte nastaviť DNS tak ako MX záznamu bodov na nový server / email hosť, ale viesť záznam ukazuje na vašu aktuálnu Host na webových stránkach.

Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, by sa obrátiť na spoločnosť.

Avšak, to by asi bolo lepšie, lacnejšie a spoľahlivejšie presunúť všetko do nového hostiteľa, ako v prípade, že nastavenie je nevyžiadané e-maily, potom sa pravdepodobne hosťovaní je dobre.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aký je najlepší Host služby využívať? im407 Web Design, hosting & SEO 4 1. októbra 2009 04:58
Lacnejšie Spolehlivá Web Host - One.com? Tom Billington Web Design, hosting & SEO 12 4. marec 2009 12:43
Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! NeuroDrive PC a herné konzoly 1 4. februára 2009 04:19
Pomoc S Výber hostiteľského mbonwick Web Design, hosting & SEO 5 22. február 2008 04:04
Registrácia domény s webovou hostiteľskou alexderwolf Web Design, hosting & SEO 3 7. jún 2007 08:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.