![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Питам ако неко може помоћ мене са неки савет. Имам неколико сандуццицхима ПОП3 и уеб страницу са доменом на домаћину, али њихова услуга е-поште оставља нешто да се жељени. Зато желим да преместите или враћања моје сандуццицхима на други хост предузећа. Шта сам задивљен корака је оно што ми треба за снимање јер немам приступ на маил серверу. Хтела бих осумњиченог захтев карте или код неке од моје тренутне хост провајдера, али ситуација је да било које нове е-поштански сандучић ја направим на нови хост требали користити домен моје тренутне уеб домаћин. Ако то није случај, био ми је потребан за померање мојој домени на нову е-пошту као домаћин? нпр е-маил адресу са садашњом домаћин је било сурнаме@хостцомпаны.цо.ук или домена се сурнаме@оурцомпаны.ац.ук Можда ако не желите преселити домену онда постоји неки начин постављања неки цонфиг на мој нови домаћин показива на домен на тренутном хост? Ако сам себе не створена јасна, молим питајте за даље детаље Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да буде у могућности угостити неке поруке е-поште место и неки уебстие друго место. ЈА узети то ти сопствени назив домена (оурнаме.цом) Морате поставити ДНС се тако као МКС Рецорд указује на нови сервер / хост е-поште, али држати рекорд показујући на свој тренутни домаћин за уеб локацију. Најбољи начин за то би било да се обратите фирми. Међутим, то ће вероватно бити још бољи, јефтинији и поузданије покрет све на нови хост, као да је е-маил Постављање је јунк, онда је вероватно хостинг ас уелл.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који је најбољи Хост Сервис за коришћење? | им407 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 1. Окт 2009 04:58 |
| Јефтини Поуздан Уеб Хост - Оне.цом? | Том Биллингтон | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 12 | 4 март 2009 12:43 |
| Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра! | НеуроДриве | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4 фебруар 2009 04:19 |
| Помоћ са Одабир домаћина | мбонуицк | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 22 фебруар 2008 04:04 |
| Регистровање име Ваше домена уз уеб хост | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 7. јуна 2007 08:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |