![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hello all, Eğer birisi bir tavsiyede bana yardımcı olabilir merak ediyorum. Ama birkaç pop3 posta kutuları ve ana şirket etki alanı ile bir web siteniz varsa ve e-posta hizmeti istediğiniz için bir şey bırakır. Ben taşımak için veya başka bir ana şirket için posta kutularını yeniden istiyorum. Ne merak ediyorum çünkü ben posta sunucusuna erişimi yoktur adımlar I almak için ne gerekiyor. Sanırım benim de şu anda ev sahibi sağlayıcınızdan bazı bilet veya kod talep ediyorum, ama şüpheli olan durum bu yeni bilgisayarların mevcut web barındırma alanında kullanmak olmalıdır yeni e-posta posta kutusu. Bu durumda, değil ben yeni e-posta ev sahibi de benim alan taşımak gerekir? Mevcut ev sahibi ile bir e-posta adresi örneğin da yok surname@hostcompany.co.uk veya etki alanı olarak surname@ourcompany.ac.uk Belki ben istemiyorum sonra etki alanı taşımak için bu yeni ana etki alanı için geçerli ana konusu bazı yapılandırma ayarı bazı yolu nedir? Eğer kendimi net, daha ayrıntılı bilgi için lütfen rica yapılmış değil Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu e-posta bir yere ve webstie bir yere başka ana gerekir. Seni alan adı (ourname.com) kendi götürün Olarak yeni sunucuya MX Record noktaları / e-posta sunucu, ancak A Kaydı web sitesi için geçerli Ana işaret tutmak kadar çok DNS ayarlamanız gerekir. Bunu yapmanın en iyi yolu, şirketin iletişim olacaktır. Ancak, muhtemelen, daha ucuz ve daha yeni bir ev sahibi için herşeyi taşımak için güvenilir, daha iyi olacak gibi e-posta kurulum önemsiz ise ev sahibi muhtemelen as well.