менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Переміщення поштових скриньок в новий господар

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 січня 2009, 04:08
Нові члени групи

Привіт всім,

Цікаво, якщо хтось може допомогти мені порадою. У мене є декілька поштових скриньок POP3 та веб-сайт з доменом від приймаючої компанії, але їх поштовий сервіс залишає бажати кращого. Я хочу, щоб пересунути або відновити мої поштові скриньки на інший приймаючої компанії.

Те, що я це цікаво, які кроки я повинен зробити, так як я не мають доступу до поштового сервера. Я підозрюю Прошу Деякі квитка або код з мого поточного постачальника хостингових компаній, але ситуація така, що будь-який новий електронну поштову скриньку створити на новий комп'ютер повинен використовувати домен мого поточного хоста. Якщо це не так, мені це потрібно перемістити мій домен на новий хост електронної пошти, а?

наприклад, адресу електронної пошти з поточного хоста або surname@hostcompany.co.uk або домен surname@ourcompany.ac.uk

Може бути, якщо я не хочу, щоб перемістити домен то є якийсь спосіб встановивши деякі конфігурації на мій новий господар вказують на домен на поточний господар?

Якщо б я не зробив собі чітко, просимо звернутися за додатковою інформацією

Спасибо
Old 6 січня 2009, 15:11
Модератор групи

Ви повинні мати можливість провести якесь місце електронної пошти і webstie деякий інше місце.

Я вважаю, що ви власного доменного імені (ourname.com)

Вам необхідно налаштувати DNS до такої як MX запис вказує на новий сервер / Email господаря, але зберегти запис, що вказують на ваш поточний хост для сайту.

Найкращим способом для цього було б зв'язатися з компанією.

Однак, імовірно, було б краще, дешевше і надійніше, щоб перемістити все, щоб новий господар, як якби налаштування електронної пошти є небажаною, то хостинг ймовірно, також.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.