![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Цікаво, якщо хтось може допомогти мені порадою. У мене є декілька поштових скриньок POP3 та веб-сайт з доменом від приймаючої компанії, але їх поштовий сервіс залишає бажати кращого. Я хочу, щоб пересунути або відновити мої поштові скриньки на інший приймаючої компанії. Те, що я це цікаво, які кроки я повинен зробити, так як я не мають доступу до поштового сервера. Я підозрюю Прошу Деякі квитка або код з мого поточного постачальника хостингових компаній, але ситуація така, що будь-який новий електронну поштову скриньку створити на новий комп'ютер повинен використовувати домен мого поточного хоста. Якщо це не так, мені це потрібно перемістити мій домен на новий хост електронної пошти, а? наприклад, адресу електронної пошти з поточного хоста або surname@hostcompany.co.uk або домен surname@ourcompany.ac.uk Може бути, якщо я не хочу, щоб перемістити домен то є якийсь спосіб встановивши деякі конфігурації на мій новий господар вказують на домен на поточний господар? Якщо б я не зробив собі чітко, просимо звернутися за додатковою інформацією Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні мати можливість провести якесь місце електронної пошти і webstie деякий інше місце. Я вважаю, що ви власного доменного імені (ourname.com) Вам необхідно налаштувати DNS до такої як MX запис вказує на новий сервер / Email господаря, але зберегти запис, що вказують на ваш поточний хост для сайту. Найкращим способом для цього було б зв'язатися з компанією. Однак, імовірно, було б краще, дешевше і надійніше, щоб перемістити все, щоб новий господар, як якби налаштування електронної пошти є небажаною, то хостинг ймовірно, також.