![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, мене виникли проблеми з моїм Outlook, я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати, і я також виникли проблеми із вкладеннями, коли я посилаю приймачі кажучи вкладення були скорочені (деякі дані не показані) ура, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти | сарай | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 13 травня 2009 06:04 |
| Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. | saholt | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 27 лютого 2008 15:48 |
| Outlook 2007 звичай відправити / отримати. | mattski1624 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 грудня 2007 14:42 |
| О. Send / Receive | redragon | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 19 грудня 2007 18:20 |
| Outlook 2003 відправляти й одержувати проблема | ГУМ | Office Suites & Застосування | 2 | 16 вересня 2007 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |