менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

MS Outlook - Я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 02:35
Нові члени групи

Default MS Outlook - Я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати

Привіт хлопці,

мене виникли проблеми з моїм Outlook, я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати, і я також виникли проблеми із вкладеннями, коли я посилаю приймачі кажучи вкладення були скорочені (деякі дані не показані)

ура,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти сарай Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 13 травня 2009 06:04
Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. saholt Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 27 лютого 2008 15:48
Outlook 2007 звичай відправити / отримати. mattski1624 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 грудня 2007 14:42
О. Send / Receive redragon Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 19 грудня 2007 18:20
Outlook 2003 відправляти й одержувати проблема ГУМ Office Suites & Застосування 2 16 вересня 2007 09:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.