![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ το Windows Live Messenger 8.1. Κατά τη χρήση του ήχου που reboots οδηγό στον υπολογιστή μου όταν κάνω κλικ στο "Next", μετά την ακρόαση του ήχου. Ήχος και βίντεο εργάστηκε προστίμου για τις παλαιότερες εκδόσεις, αλλά ακόμα και να τοποθετήσετε μια πολύ παλαιότερη έκδοση προκαλεί το ίδιο πρόβλημα. Όποιες προτάσεις; |
|
| |||
| |||
| περίεργο, ακούγεται σαν να είναι ασυμβίβαστη με την κάρτα ήχου. δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε 3ο μέρος του λογισμικού που ήρθαν με το αν η εν λόγω κάρτας ήχου ιδδ dosent βοήθεια ενημερώσετε το auido οδηγών. αν αποτύχει όλες πάρετε μια eirlier έκδοση του MSN. BTW τι κάρτα ήχου και έχουν κάνει; |
|
| |||
| |||
| SigmaTel High Definition Audio CODEC Η παραλαβή καταλόγους INT 8-CHANNEL + 64 BIT PCI |
|
| |||
| |||
| Όλα δουλεύουν τώρα. Άφησα τα Windows βρούμε μια ενημέρωση για μένα και τα δύο βίντεο και ήχου εργάζονται για την μεγάλη του MSN. |
|
| |||
| |||
| nice 1, καλή εκπρ. plz: D |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Το φόρουμ κανόνες πράγματι πω αυτό δεν επιτρέπεται: Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| oh crap συγγνώμη |
|
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα είναι θυμωμένος μαζί σας!
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Ο υπολογιστής μου έχει Realtek HD Audio I Need Ομιλητές και Am Confused | steveguy13 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 21 Μαρ 2009 08:30 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| XP SP3 cripples μερικά υπολογιστές με ατελείωτες reboots | SocialWarfare | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 9η Μαΐου 2008 09:56 |
| Computer Reboots Byitself | icu222much | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 15 Απρ 2008 13:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |