![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koristim Windows Live Messenger 8.1. Kada koristite čarobnjak audio to ponovno podizanje sustava moj računalo našto JA kliknite na "Next" nakon slušanja zvuka. Audio i video radila u redu na starije verzije ali još mnogo instalirate stariju verziju istog uzroka problema. Bilo koji sugestija? |
|
| |||
| |||
| čudno, zvuči kao da nije kompatibilan s Vašim zvučnu karticu. pokušati onemogućiti bilo koji 3. stranka softver koji ste dobili s vašim zvučnu nd ako dosent pomoći da ažurirate svoje auido vozača. ako sve ne uspije dobiti eirlier verziju msn. btw što učiniti u zvučnu karticu imate? |
|
| |||
| |||
| SigmaTel High Definition Audio Codec Primitka liste INT 8-KANALNO + 64 BIT PCI |
|
| |||
| |||
| Sve se radi danas. Pustim Windows ažurirati naći za mene i za audio i video oboje rade na veliko MSN. |
|
| |||
| |||
| nice 1, dobre rips plz: D |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Forum pravila zapravo reći da to nije dopušteno: Quote:
|
| |||
| |||
| oh sranje žao |
|
| |||
| |||
| JA dont 'misliti bilo ko će biti ljuta s vama!
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Moje računalo ima Realtek Hd Audio Trebam Zvučnici i Am Zbunjeni | steveguy13 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 21. ožujak 2009 08:30 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| XP SP3 cripples nekim računalima sa beskrajnim ponovno podizanje sustava | SocialWarfare | Windows Operating Systems | 5 | 9. svibanj 2008 09:56 |
| Ponovno podizanje sustava računalo Byitself | icu222much | Općenito Software Chat | 5 | 15. travanj 2008 13:12 |
| Thread Tools | |
| |