![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-Windows Live Messenger 8.1. בעת שימוש באשף אודיו reboots זה המחשב שלי, כאשר אני לחץ על "הבא" לאחר מקשיב קולות. אודיו ווידאו עבדה בסדר על גירסאות מוקדמות יותר, אבל גם הרבה יותר התקנת הגרסה הקודמת של אותו גורם הבעיה. כל הצעה? |
|
| |||
| |||
| מוזר, זה נשמע כאילו היא לא תואמת את כרטיס הקול. נסה להשבית כל תוכנת צד 3 שהגיעו עם soundcard ND אם כי dosent עזרה auido לעדכן את מנהלי ההתקנים. אם לא יצליח לקבל את כל eirlier גרסה של MSN. btw מה כרטיס הקול U צריך לעשות? |
|
| |||
| |||
| SigmaTel High Definition Audio Codec קבלת רשימות INT 8 ערוצים + 64 Bit PCI |
|
| |||
| |||
| הכל עובד עכשיו. תן לי למצוא עדכון של Windows בשבילי ושניהם אודיו ווידאו עובדים נהדר ב-MSN. |
|
| |||
| |||
| 1 נחמד, טוב נציג plz: D |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| בפורום כללי זה בעצם אומר אסור: ציטוט:
|
| |||
| |||
| אוי שטויות מצטער |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! | Jorge Luis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 11th יוני 2009 12:52 |
| המחשב שלי Realtek HD Audio אני צריך רמקולים ו Am מבולבל | steveguy13 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 21st מרץ 2009 08:30 |
| אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? | Mully ד | כללי חומרה צ 'אט | 10 | ה -5 בחודש יולי 2008 14:19 |
| XP SP3 cripples כמה מחשבים עם אין סוף reboots | SocialWarfare | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 9th מאי 2008 09:56 |
| מחשב Reboots Byitself | icu222much | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -15 לאפריל 2008 13:12 |
| שרשרת כלים | |
| |