![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Windows Live Messenger 8.1. Naudodamiesi garso vedlys ji iš naujo paleisti savo kompiuteryje, kai aš spauskite mygtuką "Next" po klausydamiesi garso. Garso ir vaizdo dirbo baudą ankstesnes versijas bet net įdiegti daug senesnė sukelia tą pačią problemą. Any suggestions? |
|
| |||
| |||
| keista, atrodo ji yra nesuderinama su jūsų garso korta. pabandykite išjungti bet 3rd party programinės įrangos, kuri atėjo su savo soundcard nd jei dosent padėti atnaujinti savo auido vairuotojai. jei visi nepavyksta gauti eirlier versija MSN. BTW, kas garso korta do u turite? |
|
| |||
| |||
| SigmaTel High Definition Audio CODEC Gavimo sąrašus LC 8-channel + 64 bit PCI |
|
| |||
| |||
| Viskas veikia dabar. Leidau Windows rasti man atnaujinti ir tiek garso ir vaizdo dirba puikus MSN. |
|
| |||
| |||
| nice 1, gerą REP plz: D |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Forumo taisyklės realiai pasakyti tai yra neleidžiami: Citata:
|
| |||
| |||
| Oh crap Atsiprašau |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad kas nors bus piktas su jumis!
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Mano kompiuteryje yra Realtek HD Audio I Need Speakers and Am Confused | steveguy13 | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Kovas 21, 2009 08:30 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| XP SP3 cripples kai su begalinis reboot kompiuteriai | SocialWarfare | Windows "operacinės sistemos | 5 | 9 gegužė 2008 09:56 |
| Kompiuterių reboot Byitself | icu222much | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Balandis 15, 2008 13:12 |
| Temos įrankiai | |
| |