![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Windows Live Messenger 8.1. При використанні аудіо-майстер перезавантаження мого комп'ютера, коли я натискаю "Далі" Після прослуховування звуку. Аудіо та відео прекрасно працювали в більш ранніх версіях, але і встановлення більш ранньої версії викликає ті ж проблеми. Будь-які пропозиції? |
|
| |||
| |||
| дивні звуки, як це сумісно з вашої звукової карти. Спробуйте відключити 3rd Party програмне забезпечення, що постачається з вашої звукової карти й якщо доцент допоможе оновити драйвери auido. Якщо нічого не допомогло отримати eirlier версії MSN. До речі, що звукова карта У тебе є? |
|
| |||
| |||
| SigmaTel High Definition Audio CODEC Отримання списків INT 8-канальний + 64 Bit PCI |
|
| |||
| |||
| Все працює. Я дозволяю Windows знайти оновлення для мене, і як аудіо і відео працює більше на MSN. |
|
| |||
| |||
| Nice 1, хороший PLZ Rep: D |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Правила форуму насправді говоримо, що це не допускається: Цитата:
|
| |||
| |||
| Про лайно шкода |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Мій комп'ютер став Realtek HD Audio I Need Доповідачі і мене бентежить | steveguy13 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 21 березня 2009 08:30 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| XP SP3 калік деяких комп'ютерах з нескінченною перезавантаження | SocialWarfare | Операційні системи Windows | 5 | 9 травня 2008 09:56 |
| Комп'ютер перезавантажується Byitself | icu222much | General Software чат | 5 | 15 квітня 2008 13:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |