по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

MSN Messenger е малко мръсник

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми ноември, 2007, 17:08
Новите държави Група

Наздраве предварително за това момче, никой не изглежда да има представа какъв причинява това.

Имам един приятел, които Ive е в чата за да живея пратеник (v8.1 и т.н. [актуална една]) за добро броя на месеците, но всички на внезапно и странно съобщение, изпратено до нея и Vica обратно уж да дойдат.

Проблемът е станал по-често в последния месец с 70% към момента не се получи чрез. Изглежда, бутане са сега само аз нещо, което може да разчитате.

И двамата сме преминали към v8.5 бета2 но проблемът изглежда толкова зле, както преди.

Но това, което наистина е объркващо, е, че аз редовно чат на около 10 души, а тя е единственият човек, който може да потвърди, че се случва. (Въпреки, че аз подозирам, че е същото с друг другар но аз съм я познават достатъчно добре, за да знам със сигурност).
Всяка мисъл е много оценявам.
Благодаря ти за отделеното време.
Джим
Old 7-ми ноември, 2007, 17:23
Модератор Група

Пощальони да бъде puzzling животно, за да разбера, когато те действат нагоре. Първото нещо, което ще се проверява, ако Java да е актуална. Отидете на Add / Remove Programs и вижте коя версия е инсталирана.

След това се опитайте това: кликнете върху "Започни сега", се уверете, че всичко да е актуална. http://secunia.com/software_inspector/

Ако всичко изглежда, за да проверите там тогава може би трябва да опитам някои къща почистване.

Чудесен инструмент за това е CCleaner

Просто я инсталирате и работите с нея. Отнема само няколко секунди и е безплатна.

Нека се знае как тя отива.

TCF и добре дошли!

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc