![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наздраве предварително за това момче, никой не изглежда да има представа какъв причинява това. Имам един приятел, които Ive е в чата за да живея пратеник (v8.1 и т.н. [актуална една]) за добро броя на месеците, но всички на внезапно и странно съобщение, изпратено до нея и Vica обратно уж да дойдат. Проблемът е станал по-често в последния месец с 70% към момента не се получи чрез. Изглежда, бутане са сега само аз нещо, което може да разчитате. И двамата сме преминали към v8.5 бета2 но проблемът изглежда толкова зле, както преди. Но това, което наистина е объркващо, е, че аз редовно чат на около 10 души, а тя е единственият човек, който може да потвърди, че се случва. (Въпреки, че аз подозирам, че е същото с друг другар но аз съм я познават достатъчно добре, за да знам със сигурност). Всяка мисъл е много оценявам. Благодаря ти за отделеното време. Джим |
|
| |||
| |||
| Пощальони да бъде puzzling животно, за да разбера, когато те действат нагоре. Първото нещо, което ще се проверява, ако Java да е актуална. Отидете на Add / Remove Programs и вижте коя версия е инсталирана. След това се опитайте това: кликнете върху "Започни сега", се уверете, че всичко да е актуална. http://secunia.com/software_inspector/ Ако всичко изглежда, за да проверите там тогава може би трябва да опитам някои къща почистване. Чудесен инструмент за това е CCleaner Просто я инсталирате и работите с нея. Отнема само няколко секунди и е безплатна. Нека се знае как тя отива. TCF и добре дошли! |