![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dík předem za tuto kluci, zdá se, že nikdo ani ponětí, co je příčinou tohoto.
Mám přítelkyni, komu IVE byly k chatování na Live Messenger (v8.1 etc [aktuální jedna]) pro dobrý počet měsíců, ale všechny se náhle odd zprávu poslal jsem k ní a vica versa bych přijet. Problémem se stává běžnější v posledním měsíci 70% nyní Nedostávám prostřednictvím. Zdá se, pošťuchovat to nyní jediná věc, co můžu spolehnout. Oba jsme upgrade na v8.5 beta2, ale problém se zdá být tak špatné, jako dříve. Ale co je opravdu matoucí, je to, že jsem pravidelně na chatu, asi 10 lidí, a ona je jediná osoba, mohu potvrdit, že se stává. (I když mám podezření, je to stejné, ale na jiném mate I dont vědět ji dost dobře vědět, pro jistotu). Jakékoliv myšlení jsou velmi oceňovány. Děkuji za váš čas. Jim |
|
|
|||
|
|||
|
Poslů může být matoucí hovado na to, když se jedná nahoru. První věc, já bych zkontrolovat, je-li v Javě, je aktuální. Přejít na Přidat nebo odebrat programy a podívejte se, jaké verze je nainstalována.
Dále zkuste toto: klikněte na "Start Now", ujistěte se, že vše je aktuální. http://secunia.com/software_inspector/ Pokud se vše zdá, podívejte se tam pak možná byste se měli pokusit některé úklid domu. A skvělý nástroj pro to je CCleaner Jednoduše nainstalovat a spustit. Trvá pouze několik vteřin a je zdarma. Dejte nám vědět, jak to chodí. A vítejte na TCF! |