![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Živjeli unaprijed za ove momci, nitko ne izgleda da ima indicija što je uzrok tome. Imam prijatelje kojima ive bio da razgovarate na live Messenger (v8.1 itd [ažurnim jedan]) za dobar broj mjeseci, ali sve je nagli ak sam poslao poruku za nju i vica versa wouldnt dolazimo. Problem je postao češći u zadnjih mjesec dana sa 70% sada ne dobiva putem. Čini se gurkati su sada jedino što ja mogu osloniti na. Mi oboje nadograđuje na v8.5 beta2 problem, ali čini se kao loš kao i prije. Ali, ono što je stvarno zbunjuje, je da sam redovito na chat oko 10 ljudi, a ona je jedina osoba koje mogu potvrditi da se to dogodi. (Iako ja sumnjate da je to isto na neki drugi pariti ali ja dont znati joj dovoljno dobro da zna sigurno). Bilo koja misli mnogo poštovati. Hvala vam na vašem vremenu. Jim |
|
| |||
| |||
| Messengeri može biti zagonetan živinčeta za shvatiti kad se postupati gore. Prva stvar bih provjeriti je li Java je do danas. Idi na Dodaj / Ukloni programe i vidjeti što je verzija instalirana. Zatim, probajte ovo: kliknite na "Start Now", provjerite da li je sve do danas. http://secunia.com/software_inspector/ Ako sve izgleda kao da provjerite postoji onda možda biste trebali isprobati neke kuće čišćenje. Velik alat za to je CCleaner Dovoljno je instalirati ga i pokrenuti ga. Traje samo nekoliko sekundi, a besplatno. Javite nam kako to ide. I dobrodošli na TCF! |