![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Cheers előzetesen e fiúk, senki sem látszik, hogy clue whats okozza ezt. Van egy barátom, akinek ive beszélgetni, hogy a Live Messenger (v8.1 etc [naprakész egyik]), a jó néhány hónap, de minden hirtelen furcsa üzenetet küldtem neki, és vica versa akar megérkezni. A probléma egyre gyakoribb az elmúlt hónapban 70%-os ma már nem jut át. Úgy tűnik, meglökés a jelenleg az egyetlen dolog, amit lehet támaszkodni. Mindketten korszerűsítik a v8.5 beta2, a probléma azonban úgy tűnik, mint a rossz, mint korábban. De a dolog, ami igazán zavaró, az, hogy rendszeresen chat körülbelül 10 ember, és ő az egyetlen ember, én is akkor történik. (Bár gyanítom, hogy ugyanazt a másik haver, de ne tudja meg, hogy elég jól tudom, az biztos.) Minden gondolat sokkal appreciated. Köszönöm a segítséget. Jim |
|
| |||
| |||
| Messengers lehet rejtélyes fenevad, hogy kitaláljuk, amikor fel. Az első dolog, azt vizsgáljuk meg, ha a Java naprakész. Tovább a Programok hozzáadása / eltávolítása és milyen verzió van telepítve. Következő, próbáld ezt: kattintson a "Start Now", hogy minden naprakész. http://secunia.com/software_inspector/ Ha minden úgy tűnik, hogy nézd meg ott, akkor talán meg kellene próbálnod néhány ház takarítás. Egy nagyszerű eszköz ez CCleaner Egyszerűen telepítse és futtassa azt. Csak másodpercekig tart, és ingyenes. Tudassa velünk, hogyan megy ez. És üdvözlöm a TCF! |