![]() |
|
| |||
| |||
| לחיים מראש על זה חבר 'ה, אף אחד לא נראה כי יש לך מושג מה גרם לזה. יש לי חברה ive היה מי לדבר על מנת לחיות Messenger (v8.1 וכו [מעודכן אחת]) למשך מספר חודשים טובים, אבל כל מוזר פתאומי את ההודעה ששלחתי אותה ואת vica versa wouldnt להגיע. הבעיה הפכה להיות נפוץ יותר בחודש האחרון עם 70% עכשיו לא מקבל את דרכו. נראה דחיפה של היום, הדבר היחיד שאני יכול לסמוך עליהם. שנינו לשדרג ל v8.5 beta2 אבל הבעיה נראית רע כמו בעבר. אבל דבר זה באמת מבלבל, כי אני הוא צ 'אט באופן קבוע כ 10 אנשים, והיא האדם היחיד שאני יכול לאשר את זה קורה. (אם כי אני חושד שזה אותו הדבר אחר זוג dont אבל אני מכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת בוודאות). כל מחשבה יש הרבה ךיתורעה. תודה על זמנך. ג 'ים |
|
| |||
| |||
| שליחים יכול להיות puzzling בהמה להבין כאשר הם מעשה למעלה. הדבר הראשון הייתי לבדוק אם הוא ג 'אווה היא מעודכנת. עבור אל הוספה / הסרה של תוכניות ולראות מה גירסה מותקנת. לאחר מכן, נסה את זה: לחץ על "התחל עכשיו", לוודא הכל עד כה. http://secunia.com/software_inspector/ אם הכל נראה לבדוק שם אז אולי אתה צריך לנסות קצת ניקיון הבית. מצויינת עבור כלי זה CCleaner זה פשוט להתקין ולהפעיל אותו. לוקח רק כמה שניות, והוא ללא תשלום. תן לנו לדעת איך זה הולך. וברוכים הבאים TCF! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה ב-MSN Messenger | katiecoos | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 7 אוגוסט 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | עד ה -30 בחודש יולי 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 עזרה בבקשה | ashmehta | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 20 יוני 2008 11:45 |
| תירה השליח | Wolfeymole | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | ב -1 לאוגוסט 2007 12:35 |
| שרשרת כלים | |
| |