rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

MSN Messenger jest trochę sodomita

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2007, 17:08
Nowe państwa grupy

Default MSN Messenger jest trochę sodomita

Cheers wcześniej w tym faceci, nikt nie wydaje się mieć pojęcia whats przyczyną.

Mam znajomego, którego ive był do rozmawiania na Live Messenger (v8.1 itp [aktualne jeden]) na dobre kilka miesięcy, ale w nagłych dziwne wiadomości i wysłane do niej i Vica versa wouldnt przyjechać.

Problem stał się bardziej powszechne w ciągu ostatniego miesiąca z 70% w chwili obecnej nie otrzymujesz za pośrednictwem. Wydaje się, szturchać są teraz jedyną rzeczą mogę polegać.

Obaj zaktualizowany do v8.5 beta2, ale problem wydaje się tak źle, jak przedtem.

Jednak rzeczą, która jest naprawdę niezrozumiałe, jest to, że czat regularnie około 10 osób, a ona jest jedyną osobą, mogę potwierdzić, to dzieje się. (Chociaż mogę podejrzewać, że tym samym do innego oficera, ale ja dont znać jej wystarczająco dobrze, aby wiedzieć na pewno).
Każdy myśli są bardzo doceniane.
Thankyou for your time.
Jim
Old 7 listopada 2007, 17:23
Moderator grupy

Default MSN Messenger jest trochę sodomita

Poslanców może być zaskakujący bestia do rysunku, gdy działają one w górę. Pierwszą rzeczą, jaką chciałbym skontrolować to, czy Java jest aktualne. Idź do Dodaj / Usuń programy i sprawdź, jaka wersja jest zainstalowana.

Dalej, spróbuj tak: kliknij na "Uruchom teraz", upewnij się, że wszystko jest aktualne. http://secunia.com/software_inspector/

Jeśli wszystko wydaje się, aby sprawdzić tam to może powinieneś spróbować niektórych czyszczenia domu.

Świetnym narzędziem do tego jest CCleaner

Wystarczy go zainstalować i uruchomić go. Staje się tylko sekund i jest bezpłatne.

Daj nam znać jak to działa.

I zapraszamy do TCF!

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.