![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Noroc în avans pentru acest băieţi, nimeni nu pare a avea o idee despre ce este cauzează. Am un prieten care ive fost la chat pe Live Messenger (v8.1 etc [până la data de o]), pentru un numar de luni, dar tot de bruscă de ciudat mesaj I-am trimis la ea şi vica versa wouldnt ajunge. Problema a devenit mai frecvente în ultima lună, cu 70% în prezent, nu prin obţinerea. Se pare că da un ghiont lui sunt acum singurul lucru care i se pot baza pe. Amândoi actualizat la v8.5 beta2 dar problema ca pare rău ca înainte. Dar lucrul care este foarte confuz, este că am regulat de chat la aproximativ 10 de oameni, şi ea este singura persoană care nu pot confirma aceasta se întâmplă cu. (Deşi cred că e la fel pentru un alt ofiţer, dar am dont cunosc suficient de bine pentru a şti sigur). Orice crezut ca sunt foarte apreciate. Multumesc pentru timpul tau. Jim |
|
| |||
| |||
| Mesageri poate sa fie o bestie încâlcit să dau seama, atunci când acestea acţionează în sus. Primul lucru pe care mi-ar inspecta Java este în cazul în care este de până la data de. Du-te la Add / Remove Programs si vezi ce versiune este instalat. Apoi, încercaţi asta: Click pe "Start acum", asiguraţi-vă că totul este la zi. http://secunia.com/software_inspector/ Dacă totul pare a verifica acolo, atunci poate că ar trebui să încercaţi unele casa de curăţare. O mare instrument pentru acest lucru este CCleaner Este suficient să-l instalaţi şi rulaţi-l. Ia doar câteva secunde şi este gratuit. Anunţaţi-ne cum merge. Şi bine ai venit la TCF! |