![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dík vopred za túto kluci, zdá sa, že nikto ani poňatie, čo je príčinou tohto. Mám priateľku, komu IVE boli k chatovanie na Live Messenger (v8.1 etc [aktuálne jedna]) pre dobrý počet mesiacov, ale všetky sa náhle odd správu poslal som k nej a VICA versa bych prísť. Problémom sa stáva bežnejšie v poslednom mesiaci 70% teraz Nedostávame prostredníctvom. Zdá sa, pošťuchovat to teraz jediná vec, čo môžem spoľahnúť. Obaja sme upgrade na v8.5 beta2, ale problém sa zdá byť tak zlé, ako predtým. Ale čo je skutočne mätúce, je to, že som pravidelne na chate, asi 10 ľudí, a ona je jediná osoba, môžem potvrdiť, že sa stáva. (Aj keď mám podozrenie, je to rovnaké, ale na inom mate I dont vedieť ju dost dobre vedieť, pre istotu). Akékoľvek myslenia sú veľmi oceňované. Ďakujem za váš čas. Jim |
|
| |||
| |||
| Posl môže byť mätúce hovado na to, keď sa ide hore. Prvá vec, já bych skontrolovať, je-li v Javě, je aktuálne. Prejsť na Pridať alebo odstrániť programy a pozrite sa, aké verzia je nainštalovaná. Ďalej skúste toto: kliknite na "Start Now", uistite sa, že všetko je aktuálne. http://secunia.com/software_inspector/ Ak sa všetko zdá, pozrite sa tam potom možno by ste sa mali pokúsiť niektoré upratovanie domu. A skvelý nástroj pre to je CCleaner Jednoducho nainštalovať a spustiť. Trvá len niekoľko sekúnd a je zadarmo. Dajte nám vedieť, ako to chodí. A vítajte na TCF! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MSN Messenger Problem | katiecoos | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7. augusta 2009 13:01 |
| Ebuddy messenger | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 30. júl 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Pomôžte prosím | ashmehta | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 20 júna 2008 11:45 |
| Zastreliť Messenger | Wolfeymole | Všeobecné Software Chat | 13 | 1. august 2007 12:35 |
| Thread Tools | |
| |