мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

МСН Мессенгер бити мало одјеби

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2007, 17:08
Нови члан групе

Default МСН Мессенгер бити мало одјеби

Живели унапред за ове момци, нико не изгледа да има индиција шта је узрок томе.

Имам пријатеље којима иве био да разговарате на ливе Мессенгер (в8.1 итд [ажурни један]) за добар број месеци, али све је нагли ак сам послао поруку за њу и вица верс уоулднт долазимо.

Проблем је постао чешћи у последњих месец дана са 70% сада не добија путем. Чини се гуркати су сада једино што ја могу ослонити на.

Ми обоје надограђује на в8.5 бета2 проблем, али чини се као лош као и пре.

Али, оно што је стварно збуњује, је да сам редовно на цхат око 10 људи, а она је једина особа које могу потврдити да се то деси. (Иако ја сумњате да је то исто на неки други пар али ја донт кноткле јој довољно добро да зна сигурно).
Било која мисли много поштовати.
Хвала вам на вашем времену.
Џим
Old 7. Мар 2007, 17:23
Модератор / ица групе

Default МСН Мессенгер бити мало одјеби

Мессенгер може бити загонетан живинчета за схватити кад се поступа горе. Прва ствар бих да проверите да ли је Јава је до данас. Иди на Додај / Уклони програме и видети шта је верзија инсталирана.

Затим, пробајте ово: кликните на "Старт Ноу", проверите да ли је све до данас. хттп://сецуниа.цом/софтуаре_инспецтор/

Ако све изгледа као да проверите постоји онда можда бисте требали да испробате неке куће чишћење.

Велик алатка за то је ЦЦлеанер

Довољно је инсталирати га и покренути га. Траје само неколико секунди, а бесплатно.

Јавите нам како то иде.

И добродошли на ТЦФ!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МСН Мессенгер Проблем катиецоос Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 7 аугуст 2009 13:01
Ебудды гласника ХисторыГирл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 30. јула 2008 09:59
Мессенгер 8,5 Молимо Помоћ асхмехта Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 20. јуна 2008 11:45
Пали на Мессенгер Уолфеымоле Уопштено Софтуаре Цхат 13 1 аугуст 2007 12:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц