менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

MSN Messenger час мало чорт!

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 17:08
Нові члени групи

Default MSN Messenger час мало чорт!

Cheers заздалегідь для цього хлопці, ніхто, схоже, ключ Whats що викликають це.

У мене є друг, якого Ive був в чаті на Live Messenger (v8.1 і т.д. [до дати однієї]) протягом ряду місяців, але раптово всі непарні і повідомлення, відправленого на неї і Vica Versa Wouldnt прибутку.

Проблема стала ще більш поширена в останній місяць з 70% у цей час не доходять. Здається Nudge є в цей час я тільки саме можна покластися.

Ми обидва оновлений до v8.5 beta2 але проблема здається таким поганим, як раніше.

Але от що дійсно дивно, але те, що я регулярно чаті близько 10 чоловік, і вона є єдиною людиною, я можу підтвердити це відбувається. (Хоча я підозрюю, що те ж саме в іншій мате, але я не знаю її досить добре, щоб знати напевно).
Будь-які думки дуже високу оцінку.
Thankyou за ваш час.
Джим
Old 7 листопада 2007, 17:23
Модератор групи

Default MSN Messenger час мало чорт!

Посланці можуть бути загадковими звіра, щоб з'ясувати, коли вони діють вгору. Насамперед я б перевірити це, якщо Java до дати. Перейти на Add / Remove Programs і бачите, яка версія встановлена.

Далі, спробуйте зробити наступне: Натисніть на "Start Now", переконайтеся, що всі в актуальному стані. http://secunia.com/software_inspector/

Якщо все здається, щоб перевірити є те, можливо, ви повинні спробувати деякі будинки прибирання.

Відмінний інструмент для цього CCleaner

Просто встановіть його та запустіть його. Займає всього кілька секунд, і є безкоштовною.

Дозвольте нам знати, як воно йде.

І ласкаво просимо ФМС!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MSN Messenger проблеми katiecoos Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 7 серпня 2009 13:01
Ebuddy Messenger HistoryGirl Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 30 липня 2008 09:59
Messenger 8.5 Help Please ashmehta Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 20 червня 2008 11:45
Стріляйте в Messenger Wolfeymole General Software чат 13 1 серпня 2007 12:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.