![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Cheers заздалегідь для цього хлопці, ніхто, схоже, ключ Whats що викликають це. У мене є друг, якого Ive був в чаті на Live Messenger (v8.1 і т.д. [до дати однієї]) протягом ряду місяців, але раптово всі непарні і повідомлення, відправленого на неї і Vica Versa Wouldnt прибутку. Проблема стала ще більш поширена в останній місяць з 70% у цей час не доходять. Здається Nudge є в цей час я тільки саме можна покластися. Ми обидва оновлений до v8.5 beta2 але проблема здається таким поганим, як раніше. Але от що дійсно дивно, але те, що я регулярно чаті близько 10 чоловік, і вона є єдиною людиною, я можу підтвердити це відбувається. (Хоча я підозрюю, що те ж саме в іншій мате, але я не знаю її досить добре, щоб знати напевно). Будь-які думки дуже високу оцінку. Thankyou за ваш час. Джим |
|
| |||
| |||
| Посланці можуть бути загадковими звіра, щоб з'ясувати, коли вони діють вгору. Насамперед я б перевірити це, якщо Java до дати. Перейти на Add / Remove Programs і бачите, яка версія встановлена. Далі, спробуйте зробити наступне: Натисніть на "Start Now", переконайтеся, що всі в актуальному стані. http://secunia.com/software_inspector/ Якщо все здається, щоб перевірити є те, можливо, ви повинні спробувати деякі будинки прибирання. Відмінний інструмент для цього CCleaner Просто встановіть його та запустіть його. Займає всього кілька секунд, і є безкоштовною. Дозвольте нам знати, як воно йде. І ласкаво просимо ФМС! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MSN Messenger проблеми | katiecoos | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 серпня 2009 13:01 |
| Ebuddy Messenger | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 30 липня 2008 09:59 |
| Messenger 8.5 Help Please | ashmehta | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 20 червня 2008 11:45 |
| Стріляйте в Messenger | Wolfeymole | General Software чат | 13 | 1 серпня 2007 12:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |